Tatli_Bir_Anne_ Mrymom 1 çay kaşığını tek seferde mı veriyorsunuz , orjinal zeytinyağı mi kullandınız
Mrymom Tatli_Bir_Anne_ evet öyle dolu dolu damlıycak kadar değil normal silme yarim çay kasığından az fazla verin daha çok küçükler ağzından akıyor fazla verince
Tatli_Bir_Anne_ Angelll35 Çokta kullanan var aslında, yine bir danışayım kendi doktoruma teşekkür ederim canım
Tatli_Bir_Anne_ Mihriiii Normalde de gaz sorunu olduğu için devamlı karnına masaj yapıyorum, bacaklarını hareket ettiriyorum, rektumu yağ ile uyarıyorum ama ilk kez böyle bir kabızlık yaşadık, 2 doz fitil dahi fayda etmedi, sonunda lavman yapmak zorunda kaldım.
Mira__ Tatli_Bir_Anne_ göğsünüzün ucuna her emzirmede sürün diğer türlü yağlı olduğu için yutarken boğulma riski yapıyorlar dedi bende vermiştim kabız olunca geçen yazılar okurken emziren anneler için göğüs ucuna her emzirme de mama verenler için mamaya damlatarak verebilirsiniz diyordu
Tatli_Bir_Anne_ Berilsmom13 hakiki zeytinyağı mı? 1 çay kaşığını tek seferde mı verdiniz, benim bebeğim premature
Vini Tatli_Bir_Anne_ bizde kabızlık yaşadığımızda biberona yarım çay kaşığı koyabilirsin demişti doktorumuz
guno Tatli_Bir_Anne_ sadece anne sütü alıyorsa on güne kadar normal kabul ediliyor aslında. Yani bebek zorlansa bile cıvık kıvamda yaparsa kabız olarak kabul edilmiyor. Sürekli lavman yapmak önerilmiyor. Makatı ile haşır neşir olmak da önerilmiyor. Ilık uzun bir duş, karnına ve popo yanaklarına masaj yapmayı deneyin.
Asilloglumm Tatli_Bir_Anne_ zeytinyağı içirmedim bende çevremde duymuştum ama zeytinyağıyla poposuna masaj yapmıştım rahatlamıştı
Tatli_Bir_Anne_ Asilloglumm Devamlı yapıyorum ama faydasını görmedim, inşallah kabizligimiz tekrarlamaz, lavman yaptım bugün
Tatli_Bir_Anne_ Damymom Lavman yaptıktan sonraki 3. Güne giriyoruz bebeğim yine kabız, zeytinyağı veriyorum aynı zamanda doktorum probiyotik damlamızı değiştirdi, bebeğim hala çok huysuz, dün gün boyu ağladı yavrum