Milosunannes41 Merhaba sma mama kullanmak durumunda kalıyorum arada günde iki kez kutu açıldıktan 1 ay sonra tüketilmeli diye birşey duydum doğru mu kullanan var mı ben az kullandığım için çabuk bitmeyecek gibi
irva Milosunannes41 1 ay değil canım.Açılmış mamalar 3 hafta içerisinde tüketilmeli.3 hafta geçtikten sonra kullanılmamalı.
la_leomer Milosunannes41 merak etmeyin bitiyor 1 ay veya 3 haftda bile geçmiyor bende sizin gibi yapıyordum günde 3 defa veriyordum geceleride 2 hafta geçmeden bitiyor budahakine 400 grm alın isterseniz
Milosunannes41 Offf o yüzden mi kabız oldu daha doğrusu kakasını zor yapıyor ve leke gibi mamadan oldu heralde çokta büyük almışım hay allah ya küçük alayım bidahakine
Milosunannes41 Bu mama kabız yapıyor mu bilginiz var mı her bezi kakalı oluyordu normalde şu an günde 1 yapıyor anlam veremiyorum mamayı mı kaldıramadı acaba anne sütüde alıyor
ikizannesi_1 Milosunannes41 biz aptamilde kabızlık ve gaz sıkıntısı yasadık. Sma ya gectik rahata erdik günde 2 defa tuvaletlerini yapıolar cok şükür. Sma dan biz memnunuz ama senin bebişine veya baskasının bebişine iyi gelir gelmez bilemem deneme yanılma yapmak gerek.
Milosunannes41 ikizannesi_1 haklısınız ama 45 günlük çokta karıştırmak istemiyorum çaresiz kaldım ne alsam diye sanırım anne sütüyle mama beraber olunca böyle oldu sindiremiyor
ikizannesi_1 Milosunannes41 inanın bişey olmuyor ben 20 günlüklerdi mamaya başladım hiç sütüm olmadı çünkü. mesela doktorumuz Hipp önermişti ama biz önce iyi olanları denemek istedik SMA da kaldık. mesela Hipp mama da yegenlerime cok iyi geldi diğer mamalar asırı gaz huzursuzlukk yapmıştı onlarda Hipp diyolar başka bişey demiyorlar
Milosunannes41 ikizannesi_1 çok karışık bu mama olayı çözemiyorum bende iyi mi geliyor kötü mü anlamıyorum şimdi her şeyi mamaya bağlıyorum sadece anne sütü alırken yoktu böyle bişey kafam çok karıştı
Dilaylaa Sma kabız yapmaz aslında kutu açıldıktan sonra üç hafta ömrü var maksimum bir ay diyelim saklama koşuluna göre
kamyon_leo Milosunannes41 anne sütü alıyorsa sadece ona yönlensenizbol bol su için üstünüzde artar mama uzun süre tok tutar emzirdiğinizde az emer süt üretimi az olur
ikizannesi_1 Milosunannes41 oladabilir canım her bebek kendine hastır. istersen değiş mamayı yada sütün yetiyorsa bi kac gün verme izle bakalım normalleşcek mi?
Milosunannes41 Benim emzirememe sorunum var istikrarlı bi şekilde yapamıyorum reflüsü olduğu için göğsümde dolu olunca sürekli tıkanıyor tıkanınca bende veremiyorum ya sağıyorum ya mama veriyorum çok karışık durumdayım
ikizannesi_1 Milosunannes41 Allah yardımcın olsun canım ya :( mesela şöyle doktorumuz bize 15 güne kadar tuvaletini yapamazsa kabızlık durumu oluşuyor demişti 3 5 gün yapmamasını da normal kabul ediyorlar. Gaz sancısıyla tuvaletini yapamama durumunu karıstirip cocuga yanlış müdahalede bulunmayın demişti.
siriuss_ ikizannesi_1 ben günde sadece bir kere yapmaya başladı diye çocuk doktoruna gitmiştim. O da karnı gaz dolu diye cerraha sevk etmişti (20 günlük) 3 buçuk saat yol gidip cerraha götürmüştüm 😂😂😂ilk çocuk baya zorluyor 😂