HappyKids Fikir olmasi acisindan Edirne devlet hastanesi kadin dogum uzmani yeliz ve gizem hanim on numara doktorlar. Burada yerlesik bir inanis kalmis devlet kotu diye. Sehir kucuk ozel hastanelerde bunlarin sonucunda sisirilmis. Devlet hastanesinde cokta guzel sezeryanla dogurdum. Cokta guzel bakildim.
Lakin cocuk bolumu icin ayni seyi soyleyemeyecegim.Cocuk olduklari icin randevusuz calisiyor doktorlar. Buda korkunc bir kaos ortami olusturuyor. Assiri yogun bolum. Ben ilk kontrol icin gittim ve bu durumdan memnun kalmadigim icin ozel arastirmaya basladim. Prof Dr Ulfet Vatanseverin acmis oldugu “Hersey Cocuklar Icin” kliniginde Uz Dr Ozkan Kaya ile gorusmeye basladik. 350₺ muayene ucreti var. Gerektigi durumlarda Ozkan Beye direk ulasabiliyoruz. Ilk basladigimizda kilo kaybi fazlaysi kizimin. Guzel bir takip sureci gecirdik. Artik rutin kontroller. Hastalik belirtisi durumunda acil klinige davet edip muayene etti.Neyseki kizim hasta degildiy yinede 2 gun takip edip yine kontrole cagirdi. Ilactan once takviyeler ile ilerlemekten yana bir bakis acisi var. Musade odasi,laboratuvari olan bir klinik. Asilari da yapiyorlar. Gecen hafta rota asisini yaptirdim. Eczane ile ayni fiyatti.1041₺. Tavsiye ederim