2prenses-annesii gurbet_gelini12 Büyüğü uyudu küçüğü de ara ara uyaniyor nedense tam uykuya dalmasini bekliyorum dalarsa uyucam inşallah 😀
AngryBirds gurbet_gelini12 Çocuk uyudu ama annesi o kadar alışmış ki uyuyamamaya, bir türlü uyuyamıyor 🤦🏻♀️
gurbet_gelini12 2prenses-annesii diğerleri zar zor yatırdım küçüğü uyandı yatmıyor tabı ablasıda uyandı şuan hepımız vazgeçmeyi izlıuoruz şaka gibi🤦♀️🤦♀️
Zehra_asaf Saat 3 te uyuttum 3buçuktu günaydın diye kalktı sabahı sabah ederiz yarım saatlik uykuyla galiba sürekli böyle oluyor oğlum 2 buçuk yaşında
gurbet_gelini12 Zehra_asaf benımkısı yatmaz artık sabaha kadar yatağa attım abısını uyandırdı geri aşağa getirdi okul var diye ama şuan köpek kedi taklidi yapıyor ayyy uyusa bende yatsam
Zehra_asaf gurbet_gelini12 Allah yardımcımız olsun ben bile yetişkin bünyemle dayanamıyorum uykusuzluğa zar zor nasıl dayanıyor anlamıyorum gündüzde uyumaz sürekli oyun oynuyor 😌
gurbet_gelini12 Brnbkr 🙁🙁🙁keşke uyku değerını anlasalar ama maalesef büyüdüklerinde yeni anlıyorlar oda iş işten geçiyor
AngryBirds tatlibiranneo Galiba biyolojik saatimiz değişti, gündüz kendime gelemiyorum ama gece değişik bir enerji patlaması yaşıyorum, sanırım etraf sessizleşmişken uyumamak anın tadını çıkarmak hoşuma gidiyor 🤦🏻♀️
AngryBirds gurbet_gelini12 Uyumadıkları zaman daha çok yoruyorlar bizi o yüzden de daha çabuk uykumuz geliyor galiba 😅 bende de bazen öyle oluyor 🤦🏻♀️