biradamavisi dolapta LCW urunlerini satan birine bende dedim site ile sizin ürünleriniz arasinra ne fark var birde kargo ödüyoruz burda hizmet bedeli ekstra yazdı kötü şeyler ve engelledi beni 😇 ama insanlarımıza kusura bakmasın ama biraz aptal olmasın dolap 2. El site diye düşünüp ucuz sanıp direk almasın sitesinde bı fiyatına baksın böyle kişiler yüzünden gayette satıyorlar rahatça ürün
Birde gardrops sitesinfe basima su geldi Spiderman oyuncak koymuş kadın hiç kullanmadı bebeğin hediye geldi diye 32 TL fi 20 olur mu dedim tamm dedi neyse aldım bı geldi bebegimin üstüne yemin ederim sol gözü oynanmaktan silinmiş artık ortasında ışık yanan yeri vardı orası çıkmış içinde pil ile takdir takir salladikca ses geliyordu omuzu çıkmıştı takamadim yerine siteye iade diye yazdım görseller ile bana dedikleri şu
- El ürün aldığınız için bunlar normal ve onayladilar parasını zehir olsun dedim çünkü beni kandırarak kazandı o parayı yalan söylemeyin doğruyu dese ona göre alsam asla laf etmeye hakkım yok bu tarz kişilerde var dikkat etsinler diye yazmak istedim
Sitelerde çok acayip şekilde destekliyor böyle pislikleri kargoları arttilar hizmet bedeli çıkardılar iyice 💩 çıktı aslında 2. El sitelerinde 🤷🏼♀️