Birberenannesi Sutlukahveeee 1 buçuk litrelik şişem var günde 3 defa bitiriyorum onu 4 buçuk litre yani
Ceylan578 Sutlukahveeee 2 buçuk litrelik şişeyi dolduruyorum ama gün içinde hiç bitirebildiğimi hatırlamıyorum illaki yarım litre yada bir litre kalıyor şişede keşke içebilsem ama olmuyor😂
Sanemim Sutlukahveeee hiç içmiyorum aylarca icmedigimi biliyorum inan ne zman su içtiğimi bile hatırlamıyorum
Sutlukahveeee Elisa_dmr merak ettim 🤭 ben 5 rahat iciom gece de yanıma bı bucuklik şişe aliyom onu da yariliom sbh kadar
Deletedmom_123 Ay Burda 5 lt bile yazan var 🤷♀️🤣 not geçelim az su içmek gibi fazla su içmekte vücuda zarar veriyor diye okudum her şey kararında güzel
Biz3kisiyiz_ Deletedmom_123 yazın 6 litre icmisligim var gidip gelip su içiyorum alışkanlık bende ağzım kuruyor icmedigimde 🙈😂
Birberenannesi Sutlukahveeee bundan önce de çok içiyordum su ama şimdi emzirdiğim için abarttım biraz 😄
Sanemim Sutlukahveeee 😁canım hiç istemiyor içenlere de çok özeniyorum ama ben yapamıyorum suyla oldum olası aram hiç olmadı