PatronBebek MAK_080922_ foruma kaynana olana kadar girebilirsin cnm bitmiyor. Kaynana olduktan sonra girme ama linç yersin 😄
GonulMutlu sanirim 5 6 yasindan sonra bitiyor, cunku o yastan sonra zaten gelisimleri eskisi kadar hizli ve atakli gecmiyor, yani emin degilim ama bence 5 6 yas civarinda biter diye dusunuyorum 😂😂
NukleerBaslikliKizz MAK_080922_ 4 yaşa kadar devam ediyomuş ama bağımlılık yaptığı için çocuğu büyütenler de burda 😀
Dondurmalikahve NukleerBaslikliKizz 2 aydan da az bı sürem var bakalım ne yapacak gidecem mi kalıcam mi 😂
Nazlican MAK_080922_ Merhaba annemiz bebekler hakkında günlük bilgiler 4 yaş a kadar güncelleniyor. Forum kısmını istediğiniz kadar kullanabilirsiniz 🌺
NukleerBaslikliKizz Dondurmalikahve Gitme gitme ne yapacaksın gidip eskiler kalsın😀 3 yaş sendromu nasıl 2 yaş sendromunu döver mi 😀
Dondurmalikahve Laden Amin amin 😅 şimdiden daha ilerisini düşünmek istemiyorum ergenlik falan şimdi bile kandırması zor küçükken kandırirdim inandirirdim şimdi uyaniklasti iyice 😂
Dondurmalikahve Deletedmom_75 Kız niye benim yazacağımı yaziyon😂 NukleerBaslikliKizz Arkadaşin yazdığın aynısı 😁😁