Farahzeynep merhaba, lütfen bu listeyi ciddiye almayın 😱 cici bebe bizler için bile zararlıyken bebeklere nasıl verilir aklım almıyor. Hiç bir besleyiciliği yok, şeker ve katkı maddesi içeriyor ve sadece tok tutup bebeği şişiriyor. Bebeğinizin yoğurt yerken bile rahatsız olduğunu söylemiştiniz. Bu karışımla tabiiki kusar. Kaldı ki karışım, püre vs. Vermemeniz en doğrusu. Her şeyin tadını ayrı ayrı bilsin, öğrensin. Blw yöntemini araştırmadıysanız şiddetle tavsiye ederim. Bu yönteme mevsime ve bebeğin ayına uygun sebzeler, meyveler parmak kalınlığında buharda pişirilip bebeğe verilerek başlanıyor. Çorba ve yoğurt gibi sıvı gıdalarsa bardakla alttan desteklenerek içiriliyor. Bu sayede bebek hem gıdaları tanıyor, hem yemeyi öğreniyor, hem de ne kadar yiyeceğine kendisi karar veriyor. 11,5 aylık oğlum var. 6,5 aylık olduğunda başladık blw ye. Çorba hariç, her şeyini kendisi yiyebiliyor artık. Ben sadece ardından temizlik yapıyorum hiç bir şeyine karışmıyorum. Kaşık kullanmayı yeni öğrendi. Mesela dün akşam yoğurdunu kendisi yedi ve beni pek bir mutlu etti. Siz de bu yöntemi bir araştırın derim 🤗