Ftm16 Aslan Burcu çocuklar nasıl oluyor benim oğlum Aslan Burcu merak ediyorum bizi neler bekliyor ☺️🥰
Duyulurum Ftm16 14 Ağustos doğumlu oğlum. Kendini çok sever, aynalara bakmayı fotoğraf video çekilmeyi de çok seviyor. 28 aylık olduğu için yaşının da bir getirisi olarak kendini düşünür hemen :)
Ftm16 Ayyy hiç sevmediğim şey inşAllah çocuğuma bunu aşılayabilirim ağaç yaşken eğilir misali ☺️ Ama çoğu Aslan Burcu kişilerden duyuyorum bunu geneli böyle sanırım 😊
Mervece0308 Ftm16 17 aylık aslan burcu oğlum. Burcundan mı bilmiyorum aşırı hareketli inatçı bir saniye durduğu yerde durmaz inanılmaz özgürlüğüne düşkün kimse ona karışmasın o istediği gibi at koşturdun modunda 😂
minesglm Mervece0308 4 aylık daha oglum aslan burcu valla çok korktum çok huysuz bizimki de ya valla bni neler bekliyo ürkütücü😂
Ftm16 Ronron inanın hiç çözemedim o gün onu kim baktıysa ben veya eşim onu tercih ediyor hemen satış 😂😂 sizinki de ilgiye aşık mı yani yanından biran olsun ayrılamıyoruz biz
Ronron Ftm16 saatlerde yakınmış birbirine maşllah rabim uzun ömür versin acılarını göstermesin bize bende ilk defa denk geldim çokta mutlu oldum💙
Ronron Ftm16 benimkide ilgi manyağı sürekli ilgilenmem lazım hemen ağlıyor yoksa babasını görünce daha çok mutlu oluyor ama benden sıkılıyormu babacımı bilmiyorum ama 😀
Ftm16 Ronron yani ben bunu babalar çalışıyor daha az gördüklerine yorumluyorum öylede olmalı 😂😂 bizimkini tarif ettin sanki ilgi konusunda 😊