Gune__888 Aloneeee annesi merhaba doguldugu gun anlasildimi yoksa sonrami anladiniz?Sizinlede mumkun olursa instada konusa bilirmiyiz neleri yapa biıir o bebekler .Bana yArdimci olursaniz cook sevinirim
Eslemsri Gune__888 yok benzemiyor. B Gune__888 benzemiyor. Çekik yuvarlak gözlü gayet normal bebek canım
Usnac1995 Gune__888 sizi çok iyi anlıyorum ama yapmayın Allah aşkına bir tek doktor mu söyledi bunu. Bir doktora daha gidin. Maşallah çok güzel bebeğiniz ve down ile alakası yok. Benim yeğenim otizm ve girriğimiz rehabilitasyon merkezinde bir çok down arkadaşı var. Ben ordan biliyorum sizin bebeğniz hiç benzemiyor. İçinizi ferah tutun. Ağlayıp bebeğinizi ihmal etmeyin
Serpiltoprak21 Gune__888 kesinlikle benim fikrim asla o özel bebeklere benzemiyor gözleri çekik badem gibi aksine çok güzel doktorunda enteresan tipleri Var zaten bir yaşında göz muayenesi olması gerekiyor belkigözünde bir bozukluk olabilir sadece
Gune__888 Aloneeee mısrada adınız ne?mexsiashrafli benimki lutfen sizde yazarmisiniz sizle iletisime girmek isdiyorum
NunuDudu Gune__888 maşallah çok tatlı tombiş yanaklı bebisiniz.down sendromlu bebek de, çocuk da, yetişkin de gördüm ifade olarak benzemiyor hiç.gozleri çekik sadece bebeğinizin o da genetiktir bence.
BARTUMOM Gune__888 günde 10 tane down sendromlu çocuk görüyorum alakası yok . Burun kemiği geniş olan bebeklerin gözleri çekik gibi durur. Kendi oglumunda gözleri öyle doktorumuzda buru kemiği yapısından öyle gözüktüğü söyledi.
Btlaras2 Gune__888 bunu ihtimalle söylemekte saçma yani doktor neye dayanarak benziyor dedi testi var bilmem nesi var yapmadan fal bakar gibi bakıp insanları bu denli üzmesi mantıksız siz içinizi ferah tutun bencede alakasız ve maşallah çok tatlı minnoş