Benim kızım daha çok benziyor. Üstelik ikili testimiz sorunlu çıkmıştı. Doğunca da gözlerini görünce şok oldum. Aşırı çekik gözler yusyuvarlak burun. Hiç ses etmedim tadını çıkarmaya baktım. Muayene eden doktorları gözlemledim en ufak suphelenmediler. Gözleri eşimin kopyası zaten onların tüm sülale Moğol gibiler çekik göz basık burun. Sizin de eminim bı tarafa çekmiştir.
En son bikac aylıkken çocuk dokturuma laf olsun diye anlatmıştım. Tebrik ederim sırf kendi gözleminle bu süreci kendine zehir etmedigin için demişti adam. Aynısını size öneriyorum.
Bu çocuk mongola benziyor/mongolizm olabilir gibi bir doktor teşhisi olamaz. Geçmişi sorar, tanı testleri uygular onun sonucunda konuşur. Siz dikkate almayın. Ben hamileyken sancıyla acile gittiğimde acildeki doktor sistemden ikili testimi görüp eee senin çocuk zaten sıkıntılı downlu doğar bu. Onu dert edip amniyosentez yaptirmadin da şimdi karnın ağrıyınca mi derdine dustun demişti. Doktor da olsa farketmez bazı insanların kafa değişik çalışıyor.