Busra0101oo 2cocuk_1anne_ en az 3 kalfr yanmali kizlar gaz sıkısması olurnus yoksa dusuk ayarda acabilirsiniz 35/38
2cocuk_1anne_ Busra0101oo biz 40 da yakıyoruz hatta akşam eşim 50 ye çıkarıyor Geçen ay 1160 geldi bakalım bu ay kaç gelecek
Oncukubra Petek sayısını azaltmak faturayı etkilemiyor maalesef. Ama YouTube da görmüştük bizde denedik. kombi bi nebze rahatladı gibi. YouTube a kombi reglaj ayarı diye aratarak videoları izleyebilirsiniz. Birde oda termostatı varmış. Çoğu kişi fatura yarıya indi diyor. Henüz almadım ama alıcaz nasipse
Gulefsan Mevacanimkizim bize geçen ay güya yanlış okudukları için normalin 2 katı fatura kesmişler (cihazla nasıl yanlış okudularsa artık) Sayaçla karşılaştırıp itiraz ettik iki üç güne tekrar gelip okudular. Bi kontrol edin isterseniz
NoThing2Lose Cennet_annesi bende aynı şekil 379 gelmiş bu ay 6 petek yanıyor 30-35 arası sürekli açık
Oncukubra Uykusuzhergeceeee evimizde toplam 4 petek var banyo dışında. 32-35 arası yanıyo kombi 942 geldi fatura. Termostat bilmiyorum 400-500 e düşürür mü
DurriMeknun_ Uykusuzhergeceeee Peki onu nereden yapalım Peki ben de yapmak istiyorum ondan nereye başvuru yapmamız lazım nereden yapılıyor
Minel-inannesi Oncukubra bizde termostat var kombi surekli 50de durcakmis termostattan 21 ayarinda birakiyorum 805geldi ama termostat olmasaydi daha fazla gelirdi kesin 4petek 1 havlupan calisiyo
Ebruli101 Mevacanimkizim 550 TL ye çok geldi diyen ben 😕 benim de 3 petek açıktı ama büyük odada oturuyorum komşular küçük odada oturuyor 350 civarı gelmiş onlara bizim merkezi sistem pay ölçer var bu ay 1 hafta her yer yandı ailem gelmişti merak ediyorum ne gelecek
MinelAskEla 2cocuk_1anne_ merhaba biz geçen ay tek oda yaktık sürekli yandı tek petek 285 gelmişti. Bazı sebeblerden dolayı yatak odasını kullanamadık mutfakta güneş içindeydi tek oturma odası yandı bu şekilde gelmişti
Minikkusuumm Mevacanimkizim gece kapatıyorum sadece oğlumun odası yanıyor gündüzde 3 petek yaniyor akşam 7de kapatıyorum yatana kadar oturma odası sogumuyor asgari ücret olunca evde kira olunca baya dikkatli kullanıyoruz oğlum uyanmadan da sabah 7 8 gibi açıyoruz ısınıyor 450 geldi böyle yapınca
Uykusuzhergeceeee DurriMeknun_ biz kombiyi alırken yanında almıştık. Kurulum yaparken ayarladılar. Kombiniz hangi markasa orayla görüşün isterseniz ya da trendyolda varmış ama kurulumu nasıl oluyor bilmiyorum 😊
Fatma-1 Mevacanimkizim Bizde 4 petek yanıyor oturma odası hol ve yatak odamız mutfak ve küçük odamız yanmıyor,akşam üzerine doğru 36 yaparım gündüz de hava güneş olursa 30 anindirim hep şuan bize 500 küsür geldi ama kar yağınca gündüz de yakarız ozaman ne kadar gelir bilemiyorum Allah yardımcımız olsun ya zor valla
Mminigimm Mevacanimkizim bizim merkezi ev 700₺ ödüyoruz aidat dahil evde askılıyla dolaşıyorum başka eve çıkmak istiyorum ama korkuyorum bu faturaları duydukça 😀
Adakaybike Mevacanimkizim Bende aynı dertten muzdaribim 🤦🏻♀️ 1982₺ gelmiş 2000₺ de artık 😂 2000₺ ev kredisi var gitti 4000₺ daha ev masrafı bebek masrafı yok yani bilmiyorum da nolcak böyle 😭
Fthnf_ Apartmanın durumu çok etkiliyor kızlar, benim evim eski binada, nerdeyse 150 Mt2. Mantolama,yalıtım eksiği var. Gecen ay 3 petek açık halde 1400 TL geldi. Aynı ay anneme yeni apartman ve 90 Mt2 ev için 270 TL geldi.
Taramtaram Mevacanimkizim benim peteklerim büyük ve 6 petek yanıyor 45 55 arası çalıştırdık 1450 geldi