Btlszr Babybloom ücret ne kadar acaba şuan bilginiz var mı bir de ben yarım gün göndeririz diyorum henüz hiç kreş deneyimimiz olmadı babaannede de durabilir ama bir de kardeş var 5 aylık onlar da zorlanmasın oğlum da sosyalleşsin gelince uyur uyanınca ben gelmiş olurum 6 ay böyle gitse sonra tam gün gider artık diyorum
Babybloom Btlszr anlara fiyatlarını hiç bilmiyorum. Biz Eylül ayında istanbula taşındık. Ama en son 3bindi, sezginin fiyatı. Mutlaka artmıştır. Bence bu arada çpcuğunuz büyük, tam günle başlayın
Btlszr Babybloom öğlen uyku kısmını nasıl halleder diye çekiniyorum uyumak istemezse akşam üstü evde bile sızıyor bunu aşabilirsek tam gün de olur tabi
urazz_mom Btlszr Yeğenim 2 yıldır Tepebaşındaki “Çocuk Dünyası Anaokuluna” gidiyor,ablam oldukça memnun sizde bakabilirsiniz
urazz_mom Btlszr montessori eğitimide var, yeğenim ilk başladığında konuşamıyordu bile konuşmasına bile çok katkısı oldu.benimkinin yaşı tutunca bende oraya vereceğim
Mustayase Eminel kreş ve gündüz bakımevine gidin mutlaka çok tavsiye ederim kurum müdürü uzman psikolog ve derslere yine alanında uzman eğitmenler giriyo aileler çok memnun öğrencilere çok güzel eğitim veriyorlar
Btlszr urazz_mom bizim de konuşmada problemimiz var ısrarla yanlış söylediği söyleyemediği kelimeler var. Biz anlıyoruz konuşmasını ama yabancılar anlamayabilir kreş çok etkiliymiş konuşmada inşallah fayda görürüz biz de
Babybloom Elifdemirel geçen sene yaz başında gönderdim en son taşınmadan önce 2900dü. Ama tabi artmıştır şimdiye kırtasiye malzemelerine bile son bir yılda yüzde kaç zam geldi
Btlszr B1elf yarım gün tam gün arası fiyat farkı çok az bir de öğretmenler tam gün yaşına gelmiş zaten aktiviteleri de kaçırmasın bizce dediler mantıklı geldi ben başta süt iznim olduğu için bir ay saat 14.00de 6 ay kadar saat 15.30da aldım en son izinler bitince 17.00 de alıyorum artık. Hem geçiş gibi oldu daha iyi alıştı çok memnunuz evde olduğunda özlüyorum sizi diyordu şimdi arkadaşları var kreşi seviyor. Bize yakın olduğu için iki yaprak anaokulunu tercih ettik çok da memnunuz