Ffak Biz başta Evolvia yı kullandık kilo almasını istiyorsan Evolvia kullan ama çok kötü koktuğu için biz değiştirdik normal Aptamil kullanıyoruz ama sap simplex gaz damlası ile beraber
Seymona Ffak merhaba bu damlayı mamaya mı katıyorsunuz . Benim bebeğim de 20 günlük bende gaz sorunu işin bu şekilde versem olur mu acaba , birde kusma yapmıştı damlayı direkt ağızdan verdiğimizde inşallah böyle bir sorun olmaz 🌸
Meliisa Mavi_Boncuk bende hippin keçi sütlüsünü kullanıyom combiotice geçmeyi düşünüyorum gaz oranıda düşükmüş ama kalmamıştı alamadık
Edanurg24 Benim kızımda çok gazlıydı. Biz sma kullanıyorduk hala daha kullanıyoruz memnundum. Kilo alımı da iyiydi
54-esrayilmaz gozdeaslan Bebelac gold çok kötü balık gibi kokmuyor mu size de ben onu kullanıyordum ilk başlarda çok iyiydi sonraki aldıklarım hep balık gibi kokuyordu
Rosettae kkkkkkk1 kkkkkkk1 Aptamil aşırı gaz yaptı Sma kabız yaptı Hipp combiotic kabız yaptı Bebelac gold aşırı gaz yaptı Çareyi SMİLAC ta buldum. Amerika da en çok kullanılan mamaymış. Bu da olmasaydı doktorumuz bim in mamasını dene demişti. Şükür smilac işe yaradı
pitircikk Rosettae similac ilk çocuğumda kullandım ama e bebekte yoktu şimdi almak istediğimde, nerden alıyorsunuz acaba
Ceylanbebek27 Rosettae Bende 4 aydır similac kullanıyorum sindirimi kolay gaz çok yapmıyor evet çok kullanılan bir mamaymış dışarı ülkelerde ,bebeğimde severek içiyor tavsiye ediyorum kesinlikle iyide kilo aldırdı 🍯🤗🤗
karadenizdebiraile Rosettae ama kabız yaptı demıssınız ne kadr suredir kakasını yapmadı da anladınız bırde bebısınz ne kadarlık 🙈🐣
124 DenizSultan01 Aptamil comformili bu gün aldık tek delikli biboron kullanıyorum ama bebeğim ne kadar emsede delikten mama gecmiyor çok yoğun geldi kıvami bana acaba aldığım mama bozuk mu yoksa kıvamımı öyle
Zeliha7 kkkkkkk1 aptamil conformil yada sma comfort bu ıkısı çok ıyı gaz yapmıyor probiyotik lı bıze doktorumuz önermişti. Sıze de tavsiye ederim 🙌
cukulatadelisi kkkkkkk1 hipp organic combiotic tek geçerim. Aptamil çok gaz yaptı bir dönem değiştirmiştim de pişman oldum.
Rosettae pitircikk Eczaneden alıyorum daralırsam Ama genelde internetten alıyorum güvenilir bi satıcı var sadece ondan alıyorum. 850 gramı 150₺ idi en son Diğer mamaların 400 gramını 150₺ civarı
alev-Miray kkkkkkk1 Aptamil comformil kullanıyorum ama bazen bulmak çok zor oluyor. O zaman da normal Aptamil alıyorum ama sonrasında sab simplex gaz damlasını veriyorum sorun olmuyor ☺️
Minikoalmira Sma comfort kullanıyordum ishal etmeye başladı hipp organic combiotic kullanıyoruz bir haftadır ama 4 gündür kaka yok kabız mı etti diye endişeleniyorum
sirinpatates Minikoalmira bende hip kullanıyorum. 4 gün daha kabızlık için az Bi süre benimki bazen 7 8 gün yapmiyo. Ama hiçbir sıkıntısı olmadı hareketli mutluysa normal Bi durum çocuklarda sıkıntısı olsa belli eder
Elif_demir2134 Minikoalmira mamadan mı bilmem ama bebeklerin 10 güne kadar kaka yapmamaları kabul edilirmiş uzman doktor söyledi canım sıkıntı yapma kendine 🤗🌹