Merhaba hanımlar 26 günlük bebeğim var. Emme sorunu yaşıyorum. Biraz zor bir doğumum oldu normal doğumdu lakin yanlış ıkındığım için çok dikişim oldu. Bebeğim uyumuyor çok. Emmiyorda. Danışmanlık alıyorum dün başladım bir kaç kere çekti bıraktı. Her yedirmeden evvel 10 dk emzirmeye çalış dedi. Benim kızım kıyamet koparıyor gözlerinden yaşlar akıyor dayanamıyorum. Sağıp veriyorum sütümü 5 günlükten bu yana.. bu sıralar uyuma sorunu olduğundan bende yatamıyorum sağımda yapamıyorum saati vaktinde. Göğsüme alınca rahatlıyor uyuyor sonra beşiğe bırakıyorum günde 3 4 saat yatmıyorum bile. Uyanık olduğum zaman ya sağım yapıcam ya yatıcam. Çok zor bir süreç benim için. Etrafımda bebek bakımından anlayan bana yardım edecek kimsede yok. Annem ev işlerini yapıyor sağolsun. Benim gibi bir süreç yaşayan varmı? Nasıl üstesinden geldiniz? Ben bebeğim beni emsin istiyorum ama olmuyor eds yöntemini deniycez, deneyip faydasını gören varmı? Bugünler geçecekmi diye çok düşünüyorum 🙄 dikişli halimle hastalandım 2 kere öksürmekten mahvoldum herşey üst üste geliyor lohusalık ile.. birde çevredekilerin sözlerinden usandım bazen kafamı sıyırcak gibi oluyorum. Akıl verin bana nolur ve dua edin. Böyle durumla karşılaştınız mı? Nasıl üstesinden geldiniz?