kasimonbes Duyulurum bana da ayni 3lüye saydi 😂 ben normalde takilmam hediye olayina ama bazen insan kendini degerli goruyor boyle hediyeler nadir de olsa gelince 😊
kasimonbes Deletedmon_65 bazen oluyor kotu seyler.. bizimde oldu olmayada devam ediyor ama pozitif kalarak ona en azindan boyle destek olmaya çalışıyorum. Sıkmayin caninizi, her sey gonlunuzce olsun, gonlunuzdeki de hakkinizda hayirli olsun insallah 🤲
Deletedmon_65 kasimonbes kesinlikle öyle pozitif olmazsan hayat çok zor Allah razı olsun sizinde inşallah 🙏🏻
kasimonbes pogacayanakk o da guzelmis baya lazim. Ben dysondan yanayim ama maalesef fiyatları uctu gitti
kasimonbes LaMamaDellaCicala cicek bile almasi dusunmesi yeter 😊 insan dusunuldugunu gorunce degerli hissediyor hediyenin hic onemi yok 🎈
35lavanta kasimonbes 😂😂 Arada şaşırtıyor diyorum ki boşuna sevmemişim arada da diyorum ki tamam bu benim öküz öyle öylee 10 seneyi devirdik işte ❤️
eflinkoomm kasimonbes ben bi şey istemedim hamileliğim çok sıkıntılıydı daha üç aylık hamileyken robot süpürge aldı sağolsun doğumumda sadece bir çiçek alır diye umuyorum ama maalesef almadı ilk doğumum olduğu için özenmiştim aslında ben pek maddi hediyelere önem vermem sadece çiçek de alsa dünyanın en mutlusu olurdum 🥰 ama çiçek lafı yaptım diye doğumumdan üç gün sonra beni avmye götürüp telefon aldı böyle de değişik biri 🤦🏼♀️😂
kasimonbes eflinkoomm kesinlikle katiliyorum cicek de olsa dusunmesi yeter. Dusunuldugunu gorunce insan degerli hissediyor kendini ❤️
kasimonbes Asyaveannesi04 insanin 5 tastan daha degerli oldu artik telefonlar 😊 altinin degeri dusuyor telefonun yukseliyor 😂
Merve_ada71 kasimonbes vallaha modern dünyanın tüketim çılgınlığından başka bişey değil çok şükür kocam ne isterse alır ama bu çok aşırı saçma benim için o çocuk esininde siz eşinize hediye alıyor musunuz çocuğu olduğu için şimdi diyeceksiniz karnım da taşıdım cefa çektim zorladım şu bu başka zamanda hayat müşterek deniyor kısaca saçma alana yapana saygım sonsuz benim hayatımda yeri yok böyle şeylerin 😎
kasimonbes Merve_ada71 aslinda eskilerden gelen adetler. İs kurdu esim ben hic beklemedim bile sadece kizima kunye yaptir kunyesi olsun dedim beklemiyorum sonucta is kurdun ilerisi ne olacak diye soyledim ama almis. Cicekte alsaydi ayni mutlulugu yasardim. Erkekler genelde dusuncesiz oluyorlar dusunmesi bile guzel. Sizin dusuncenizde cok dogru aslinda bu devirde hele hediye dusunmek luks oldu zaten 😊 Hic demem karnimda tasidim vs diye o yapida insan olmadim veren Allah bize o gucu veren de Allah 🤲 sanirim nikahta bir sey yapamadi simdi yapti oyle dusuncedeyim 😊
eflinkoomm kasimonbes aynen öyle şükür ne istesem alır belki daha fazlasını istesem alırdı ama bende pek beklenti içinde olan biri değilim bi kerecik hayatımda çiçek beklentim oldu o da maalesef olmadı 😂😂
Merve_ada71 kasimonbes içinden gelmiştir yapmıştır eşin ama özellikle isteyen anneler var benim lafım onlara yok altın yok set Allah aşkına bu şekilde olaylara ben çok sergim şahsen ben eşimden bı talepfe bulunmadim bı çiçek aldı bu beni mutlu etti karşılıksız içten gelen şeylere bişey diyemem illa doğum hediyesi tutturan annelere lafım 😊
kasimonbes Merve_ada71 var maalesef. Genelde kiz anneleri istetiyor kendi annemden biliyorum ama kulaklarimi kapattim 😊
Tatlican kasimonbes iyi gunlerde kullanim. Ben hastaykende özel gunlerdede cicek severim oyuzden esim orkide almıştı.
GSevilay65 kasimonbes çeyrek bileklik almıştı altın zincirli çok begenmistim halen de duruo :) bide kocaman güllerle gelmişti odaya :)