bebekece Elisela çok yakında kakaları azalmaya başlicak zaten sonra geceleri bitecek sonra 2 günde 1 olcak bi ara 7 8 gün falan yapmayabilir sonra düzeliyor böyle değişik bir döneme giriceksiniz tabi her bebekte aynı olmaz ama bizim yaşadıklarımız bunlar😊
Cansu48 tospikannesiiii bende gece kaka yapmadigi surece bez değişimi yapmiyorum uykusu bolunmemesi için. Herhangi bi pisik problemi yaşamadım. Zaten cok nadir kaka yapıyor. Sabah 8 gibi uyandığında değiştiriyorum
tospikannesiiii Cansu48 maşalh bende bez değiştirdim sıkıntı kalktı taşıyordu çiş hep. Şuan almıyorum bende. Normalde almıyorum zaten de taşına mecbur aldım
uykusuzbirana tospikannesiiii kızım 15 aylık bezini gece degistirmiyorum kaka yapmadığı sürece uykusu bozuluyor çünkü en son pijamalarini giydiriyorken değiştiriyorum sonra sabah kalktığı anda . Bezin dışarı çıkması büyük geldiğinden ve zıbın darlığından bence
Havva450 tospikannesiiii gece bez değişimi yapıp bebeğin uykusunu açmayın lütfen hem sizin için hemde onun için ugrastici bir süreç oluyo kaka yapmadığı sürece.Beziniz sızdırıyor ise farkli bir markayı kullanın.Prima premium care kullanıyorum çok memnunum.12 saat boyunca asla sızdırma yapmıyor.
tospikannesiiii Havva450 aynen sızıyordu değiştirdim marka beden de değiştirdik memnunuz şuan gece değişimi yok ☺️