Elalem35 Gusa2 Benim bebeğim doğduğu zaman biberonu alıştı diye birkaç kez taktım tam verim alamadım sonra oda pek emmek istemeyip kendi göğsümü emdi onun sayesinde oldu sanırım çünkü göğsüme bilememek istemiyordu ilk başta
Asliaydn7 Gusa2 merhabalar ben de 4. 4 buçuk ay kadar silikon uçla emzirdim. Şuan size hiç normal emmicek hep uçla emicek gibi gelebilir ama inanın sonra alışıyorlar. Rahat olun keşke zamanında biri bana bunu deseydi. Kafama çok takiyordum hiç mememin ucunu alamicak diye
aise_kzn Gusa2 merhaba benim.bebegim yaklasik 4.5 5 aya yakın silikon uc ile emdi suan 9.5 aylik normal emiyo
Gusa2 KayraVeAnnesi_06 bende kullanıyorum yeni doğum yaptım on gün oldu menemi alıştırmak istiyorum ama olmuyo almıyor
Damladuru01 Gusa2 denedim ama çok ağlıyor uykuluyken bile anlıyor onun silikonsuz olduğunu danismanlikta aldım ama bir türlü olmadı bırakamadım yine ara ara deniycem ama olmuyorsa zorlamayacagim emsinde zaten az emiyor tamamen kaybetmek istemiyorum
KayraVeAnnesi_06 Gusa2 Benim 28 günlük ama erken doğum yaptım . Küvezde yatarken biberonla beslenip emzik verildiği için mememi kavrayıp tutamadı bebeğim zaten küçük olduğu İçin gücü de yetmedi . Kısa süre emip uyuyordu silikon uç kurtarıcım oldu önemli olan anne sütünü alması uçla veya değil . Kardeşim de yiğenim de kullandı bir süre sonra bıraktı anne göğsünü aldı bizim de inşallab öyle olur biraz büyümesi gerek
Bebekkiz Bir aydır silikon uçla emziriyorum çok güzel emiyor Emsin de nasıl emerse emsin kafasındayım
Asliaydn7 Gusa2 düzelir takmayın duzelmese benimki düzelmedi prematüre bebekte ağzı kucucuk ememiyordu bile 4 ayda düzeldi çok şükür suan 1 buçuk yaşında memeyi artık oyuncak yaptı o derece emiyor :)
Damladuru01 Gusa2 3 tane var 3 emzirme kullanıyorum zaten sürekli yikamayim diye aldım. Önce emzik temizleyiciyle yıkıyorum sonrada kaynat su döküyorum üstüne bir kac dakika bırakıyorum öyle yaptım şimdiye kadar
Gusa2 Damladuru01 hangi marka acaba bende kaynar suya dökerek temızlemeye çalışıyorum bu kez de yapısı bozulmaya başladı
Mkke Bende uc ile emziriyorum 25 günlük bebegim, doktorumuz memeye temas etmeli yoksa sütün azalır tutmazsa bile arada bi onun agzına degdir gögsünü dedi, simdi ucsuz vermeye calısıyorım arada alıypr arada kesimlkle kabul etmiyor :/
Gusa2 Asliaydn7 ya ne güzel :)inşallah benımkı de öyle olur silikonla emmesınden sütüm azalır diye de korkuyorum yoksa anne sütünü ıstedıhı gibi alsın sorun değil benim için