Neslihanmothers Araladaşlar benim bir aylık bebeğim var emzirmeme rağmen kilo almıyor. Neden ??? Ve nasıl kilo alabilir. Aynı sorununyaşayan va rmı ?
ozgeya Neslihanmothers benim bebeğim 2954 doğdu,bugün 29 günlük olduk ama kilosu 3150 oldu daha. Bugün doktor kontrolümüz vardı,emmesine rağmen sütüm yetmiyormuş,malesef mama takviyesine başladık.
havva60 Neslihanmothers belki doymuyodur genellikle bebekler 1 ve 2 ayinda diger aylara nazaran daha fazla kilo alirlar bence bi doktorunuzla görüşün
Sevda6767 Neslihanmothers arkadaşların dediği gibi canm doktora danış sütün yetmiyor olabilir sık sık emzir yine de
Liyaa Neslihanmothers cnm en son hangi memeyi verdiysen tekrar emzirdiğinde o memeden başla çünkü çocuklar her emdiğinde sütün tamamını emmiyor sağlık ocağında ki hemşire özellikle söyledi ilk süt ve son sütün görevi ayrıdır son sütte protein olduğu için bebek kilo alıyor eğer bitirdiğin memeyle başlamazsan kilo alımı yavaş olabilir dedi
eedacinarr Anne sütü mü içiyor , sütün geldi mi ve sağıyor musun? Ya sütün yetersizdir ya metabolik bir rahatsızlığı vardır mesela inek sütü allerjisi , dr tarafından bu kilo durumu takip edilmeli
Sevda6767 Seri ay ne gereksizsin. Normalde bu tarz yorum yapmam ama kadın ne sormuş sen ne diyorsun ya
alinmavi Seri bebegi 100 -200 gram almis diye uzulen annenin postunun altina 2 ayda 3300 gram alan bebekten bahsetmek iyi mi diye sormak nasil bir şuursuzluk akıl tutulmasi mi vicdan tutulmasi mi amaciniz nedir? trollemek niyetindeyseniz anneleri kullanmayin bu ne düşüncesizliktir Ayip ya!
Neslihanmothers ErtugrulAnnesii ozgeya sanırım benimki de yetmiyor olabilir 😕 Pazartesi kontrolümğz var bir sorucam.
Selinyslyrtlr ozgeya bilmişlik yapmak gibi olmasın ama benim kızımda 2600 doğdu 2500kiloya düştü. İlk ayın sonuna kadar hem mastit oldum hem zehirlendim kısacası emziremediö doğru düzgün.gittiğim ilk doktor direk mama ver geri kalır çocuk dedi.inatla mama vermedim. Süt gelmiyordu bile saatlerce sağdım sürekli emzirdim ve şuan ayına göre kilosu gayet iyi.siz de hemen pes etmeyin denetim bence☺️
Meray Sütünü yetersiz gelebilir doktorla görüşüp mama takviyesine başlayabilirsin doktor da başla derse
Sevda6767 Seri hayır sadece siz yazmiyorsunuz ama alakasız bir şey yazan sadece sizsiniz. Sorduğunuz şeyin arkadaşın sorduğu ile ilgisi var mı bi okuyun isterseniz...