Ocak2021 MAK_080922_ benimki de Ahmet poyraz Ahmet dedemizin ismi birde çok beğendiğim sevdiğim bir isimdi . Poyrazı da ortak kararla koyduk
Laden MAK_080922_ Ayza kızımın adı. Detaylı ultrasonda ay parçası gibi görünüyordu. Ay gibi güzel yüzlü kız demek anlamı. O sebeple Ayza oldu🌺
Sontvbukucu MAK_080922_ biz eşimle yillar önce Poyraz Karayel izlerken oğlumuz olursa adını Poyraz koyarız demiştik. Alp ismini de cok beğendiğimiz için Poyraz Alp oldu 😂💚
Mom0008 MAK_080922_ miraç babasının ismiyle anlamları uysun diye koyduk nasip olur bir kızım olursa onunda ismi hazır sare mihra olacak mihra sevecen iyilik sever iyi niyetli anlamında sare temiz saf anlamında
Hayriyeasel Asel koydum hem anlamı için hemde hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda hamileydim ve karnimi asel asel diye seviyorlardi sonra hamile olduğumu öğrendim ve benzer rüyayı cinsiyetini öğrenmeye gideceğim gece de gördüm
queen_mom Hayriyeasel yaaa benim kızımın adı da Asel 36 günlük 😇rüyada görmeniz değişik miş niye görünür acaba bilgin var mı. Benim de koyma sebebim içime tek sinen isim o oldu ♥️
1MahurunAnnesi Laden MAK_080922_ Mahur 🤍 Şarkıdan esinlendim birde babamızın adı Mahmut olunca işte bu dedim 10 haftalıkken koyduk adını mucize bebeğimize 🙏🏻🤲🏻
Deletedmom_123 İsmini söylemiyorum burda bi tanıdık var 😂 ben koymadım beni ağlata ağlata kayınpederim kendi ismini koydurttu benim isim koymama izin vermedi 😊
birkucukkuzucuk Deletedmom_123 Off ne oldu koydurunca başı göğe mi erdi ya, ne anlıyorlar insanı üzmekten 😡 ismini koymakla mi sevgi saygı gösteriliyor, etrafa gösteriş işte benim adımı koydular torunuma diye, nasıl koydurduklarını da anlatsalar keşke
perikizii Oğlum Taylan Özgür 😘 Taylan uzun boylu yakışıklı güzel demek.. ❤️ İkimizin ortak kararı sağlıkla büyüsün bütün çocuklar 💃💃
LaMamaDellaCicala perikizii aa benim oglumun adida taylan deniz ❤️iki dostun ismi esimle denizlerin vasiyetine devlet izin vermemis bizde bir anlami hikayesi olsun istedik
Balkupum2505 MAK_080922_ ahmet umut 😍 ahmet babamın ismi olduğu icin koymak istedim umut isminide esim istedigi için ekledik 🤗
sarmaliklahana MAK_080922_ Deren Talia kızımın ismi. Seren veya selen istiyordum ben ama seren serengile asırı gıcıgım onun yüzünden koymadım. Selen de Talia ismine yakıştıramadık Deren olsun dedik 😄 Talia ismini Ceyda ateş’ten duydum kızının ismi anlamına baktım cok hoşuma gitti onu anlamı için ilerde yurtdısına cıkarsa kolaylık olsun ve değişik oldugu için koyduk. Talia : şanslı talihli kısmetli demek. Not : talya isminin yazılısı oldugu gibi anlamı da farklı 😄 Talia ve talya aynı değil söylemi aynı sadece.
Mucizem2020 MAK_080922_ oğlumun adı umut yıllar sonra hiç beklemediğimiz bir anda mucize gibi geldi hayatımıza bize umut oldu umudumuz oldu oyüzden adını umut koyduk🙏💙
Esra_Deva MAK_080922_ kızımın adı Deva 💜 ilk hamile olduğumu öğrendiğimde ilk içimden geçen isimdi.. Eşim de sağolsun ikiletmedi 🙏
Deletedmom_54 Esra_Deva benimde kızımın adı deva 🌸 yıllardır hep istediğim bi isimdi hamileliğimde riskli geçince asla ikinci bi isim düşünmedim eşimde karışmadı sağlıkla büyüsünler 💖💖
perikizii LaMamaDellaCicala çok güzel bizde denizin en sevdiği arkadaşı olduğu için bu ismi seçmiştikkk❤️😘
LaMamaDellaCicala perikizii kocaman kocaman adamlar olsun evlatlarimiz abileri gibi tertemiz kalsinlar guclu ve dürüst olsunlar🥰🥰🥰
Beraninannesii MAK_080922_ Ömer Berâ Ömer’i ben çok begeniyordum esimde güzel dedi beğendi Bera’yıda arkadaşımın bebeğinde gördüm ikisini çok yakistirdim eşim istemedi ama doğumdan sonraki halimi gorunce kiyamamis koymuş 🥲😅 Yoksa oglumun adı Ömer Cevat olacaktı babasinin adını koyacakti.
merve171214 MAK_080922_ Baybars oğlumun adı cinsiyeti öğrenmeden kız olduğuna çok emindim hep kız ismi buldum erkek hiç düşünmedim erkek olduğunu öğrenince az duyulmuş bir isim aramaya başladım eşim Baybars olsun mu dedi duyunca hoşuma gitti anlamına da bakınca tamam bu olsun dedim anlamı korkusuz güçlü kimse demek 😊
Zynnradm merve171214 zeyn aslan kenan sofuğlunu eşim çok seviyodu oğlunun ismin aslan da galatasaray takımı fanatik oldugumuz için aslan koyduk 😊😊
Deletedmom_75 Peygamberim efendimizin annesinin adi ilk ismi İkinci ismide peygamber efendimize ilk vahiyle oku anlamina gelen ilk suremiz.
_yusufunannesi_38 Deletedmom_75 bende hep kizim olursa ikra yada hira koyucam demistim ama kayinvalidem rahmetli annenin adini koy dedi onu koydum ama hala icimde uhtadir o iki isim gerci bu saatten sonra bidaha dogurmam 2 bebenin gebeligi mahvetti ucuncuye heralde masada kalirim🤣🤣
minderbob Deletedmom_75 abla ne uyanıksın iki arada bi derede dini bilgimi de sınadın helal olsun amine ikrayı öp benim için🌸☺️
perikizii LaMamaDellaCicala ayy amiiinnn inşallah Allahım ayaklarına taş değirmesinn tüm çocukların 🙏😘 bu arada iyi yıllar diliyorum size yeni yıl sağlık, mutluluk bol şans getirsin 💃💃