bebitonunannesi_ MAK_080922_ Mehmet Taha.Mehmet, kaynımın ismi eşim koymak istedi .Taha ise ben koymak istedim Mehmet’in yanına güzel olur diyerekten
Amine03 MAK_080922_ Amine koyduk ramazanda sahilurda eşimle yemek.yedik oturduk sohbet dinliyoduk TV de peygamber efendimizin hayatı Anlatılıyordu orda Annesinin ismi geç Amine Eşimle aynı Anda Amine olsa ya kızımız dedik Amine oldu❤️❤️
[silindi] Kubratemiz çok haklısınız kan bağı olmasa bile minicik canlara insanın içi titriyor bende öyle hiç dayanamıyorum kıyamıyorum ama annelik demek ki böyle bişey🥰🧿 kendi evladının başına geldiğinde yine kıyamıyorsun için gidiyor ama Allah farklı bir güç veriyor gerçekten.bebeğinizden de güç alıyorsunuz çünkü o sizin herşeyiniz. Bu gerçekten mucize başka bişey olamaz akıl almıyor. İmtihan dünyası işte. Rabbim hakkıyla rızası doğrultusunda geçebilmemizi nasip etsin🙏 sonunda mükâfat büyük inşallah🥰❤️
Kubratemiz [silindi] bana sorsaniz bu kadar güçlü olmayı istemezdim hani başta çok isyan ettim 20milyonda bir görülen hastalık gelip nasıl bebeğimi bulur diye çok zor bir hastalık. Yeni yeni kabullendim isyan etmiyorum artık şükrediyorum inşallah hayırlısıyla kurtulicaz.🥰🙏
Ecemilay MAK_080922_ ismi Ecem ilay eşim tarafta tek torun kayınpederim sultanım sultanım diyor Ecem benim sultanım demek diye eşim koydu ilay da ülkenin en güzeli demek onu da ben koydum 🥰🥰
Balkizinannesitugce MAK_080922_ Asel lina koyduk aseli ben seçtim linayi babasi anlamlarını çok beğendik çok şükür bal gibi bir kızımız oldu🧿🧿
[silindi] Kubratemiz inşallah içinizi ferah tutun🙏 anlıyorum desem de anlayamam çok haklısınız insanız yani başımıza bişey gelince neden ben diye sorgulayabiliyoruz verdiğiniz tepki çok normal çok insani. Herşey gönlünüzce olsun inşallah güzel günler yakın🥰❤️✨
Elisahafsa Elisa hafsa kızımın adı 🙏🏻 Anlamları güzeldi sadece elisa koyacaktım ama doğumuna bir hafta kala rüyamda kızımı gördüm ismi hafsa diyorum herkese vardır bir hayır dedik ikinci ismini hafsa koyduk elisada cennetin kapısını bekleyen melek miş Ve hz.zekeriyanın eşinin adı🙏🏻
pitircikk MAK_080922_ ilk oğlum Bera 💙 kreşimizde çok sevdiğim bir öğrencimizin adıydı. İkinci oğlum Kayra 💙 habersiz trdavisiz bir hamilelikti, Kayra’nın anlamı Allahın lütfu demekmiş o yüzden istedik ❤️❤️
Bademmmm Oğlumun adı Demir. Kızlık soyadımdı :) Eşime ,son nefesime kadar Allah nasip ederse senin soyadını kullanacağım ,kendi soyadımı da oğlumuza isim olarak koyalım dedim. Çok zekice dedi ve koyduk :)
Fatmavurucu0 MAK_080922_ rüzgar hamza ben rüzgarı hiç istemedim dopa olayı falan dedim rüzgar gibi eserse napcaz falan dedim ama eşim illa rüzgar dedi çocukluktan beri hayaliymiş bende hamza naif kibar olur dediler ( gerçekten de öyle asla sıkılmaya gelmiyor çıt kırıldımlık var biraz ve çok kibar böyle bişey tutarken falan kibar kibar tutuyo😂) birde anlamı çok hoşuma gitti Allahın aslanı güçlü kudretli heybetli demek olduğu için koymak istedim öyle rüzgar hamza oldu 🌸
Ferda85 Eylül Yaz En başından beri Yaz istedik yaz mevsimini aseverim. Ağustosta bekliyorum küçük hanımı Eylül de geldi. Güneş ismini de çok düşünmüştüm ama çok fazla var artık. Doğum yaptığım gün doğum belgesi hazırlanıyor eşim Yaz koyuyoruz dimi dedi sen başına Eylül de ekle dedim 😅 hoşgeldi güzel kızım
Emineec Deletedmom_123 şu büyükler yok mu sanki miras bu isim olayı hele konulmayınca gönül koymaları yok mu