2-cocuklu-hayat Biz bugün memlekete gideceğiz kısmetse. Oralarda tartılamam diye sabah tartıldım 56.7 olmuşum. Gitmeden 56yı görsem diyordum başardım sonunda
MelindaMelisa Dün çok kaçamaklı bir gündü bugün detoks yapıcam inşallah.Sabah 1 dili. Ekmek dereotu ve 1 yumurta yiyebildim.Öğlende tavuk ızgara yicem.Akşma detoks suyu yapıcam 2 gün böyle
Sinem57 Birevladaemanetci sakin bırakma bol su iç 2 3 litre yağın gidiyordur hücrelerin önce su dolup boşalacak sende kilo vermis olacaksin Bi de her gün degilhaftada bir gün aç karnına sabah ölçüm yapın hem motivasyon olur bir de haftalik küçük rakamlar hedefleyin 1 2 kilo gibi
Birevladaemanetci Sinem57 Yaa çok teşekkür Allah sizden razı olsun. Tartıda 2 gündür o rakamı görünce dedim ben veremiycem bu kiloda kalcam ve bırakmayı bile düşündüm çok teşekkür ederim yorumunuz bana umut oldu Allah’ta size umut olsun. 🙂☘️
Sinem57 Birevladaemanetci ayyy çok sevindim boolll eksiler 😊Allah sizden de razı olsun eksilere devam kolay gelsin😊 ztn çok hızlı vermek sağlığa da zararlı yavaş yavaş gidicek o yaglar😀
musmuss Hatta en çok kilo verdiğimiz haftalarda neler yaptık nasıl beslendik anlatalım bence şu yaptığım şey kilo verdirdi bana diyelim hep birlikte birbirimize ilham olup zayıflayalım inşallah
AtaKemal Ben de katılmak istiyorum. Takılı kaldım resmen. Gram değişmiyor kilom. İnşallah bu grup motivasyonumu artırır da ben de en azından hamile kaldığım kiloya dönsem yeter😍
musmuss Saremmmmmm acıktığımda su içiyorum kalorisi düşük şeyler yemeye çalışıyorum daha dikkat edemedim daha yeni başlıyorum sayılır ekmek az tüketmeye çalışıyorum pilav varsa umma olmamak adına her yemekten bir kaşık genelde yeşillik yemek falan biraz da evin içinde hareketle çözeceğiz inşallah
Balevlat__ Saremmmmmm yeşillik yiyorum ve bol su içiyorum yulaf bulgur tuketıyorum ekmek yemıyorum hiç
Birevladaemanetci musmuss ya bebeğinizin kakası yeşil oldu mu? Az besin aldığım ve çoğunlukla sebze tukettigim için yeşil oldu bı sıkıntı olur mu acaba
musmuss Birevladaemanetci önemli olan gelişimi ayda kilo alımı ve boy uzunluğu gelişimi yani tereddütleriniz varsa doktorunuza danışın ama zaten makarna pilav bebeğe fayda etmez asıl yeşil şeyler faydalı olur bebiş için et balık köfte tavuk yiyin diyetisyenler de öneriyor haşlama olur ızgara olur fırın olur az yağla yanında çok az ekmek tüketerek bende başladım bakalım sağlıklı beslenmeye inşallah da devam ederiz sağlıklı beslenmeye ☺️