babymi Barlas_mom 77 ile hamile kaldım, 96 ile doğuma girdim. Doğumdan iki üç hafta sonra 85 tim sonra emzirme sırasında kendimi durduramadım yedim de yedim doktora kontrole gittiğimde 88 olduğumu gördüm 🥹🤦🏻♀️ 2 ay önce başladım bol proteinli vitaminli şeyler yemeye. Ekmek yerine yulaf lapası yedim üstüne muz ve fıstık ezmesi her gün. Şuan 88 den 81 e indim. Hedefim (ilk) 76 inşallah. Şubatın 8 ine kadar. Hareket yapamıyorum bazen canım hiç istemiyor :(
35lavanta Günaydınnnn dın dın dınnn bebişim uyuyor uyanır birazdsn kocaaa bardak suyla güne başladım benim bardağım 3 su bardağına eş değer birazdan da yulaflı somoothie yapıcam kendime
musmuss Bende güne oğluşumla oynamak başladım inşallah birazcık uyursa bende biraz yürüyüş ev işi falan yapacağım suyumu kayısılı suyumu falan içeceğim ☺️
Barlas_mom @Barlas_mom 70,5 @Ayseey 72 @Oglunasikbiranne08 58 @okuyor 65,3 @MelindaMelisa 73 @Esilasel 66 @35lavanta 65 @Linosum22 76 @musmuss 81 @bsragl 73 @Sule_2022 70 @Filelibesik 78 @AselLinafs 70,5 @Bebekligiller 62 @Sutlukahveeee 79 @umaykizim 72 @inci2019 67.5 @Naile97 89 @Eyluluraz1 68 @yaybebegi 70 @esmanuursss 79 @Kaymaklibiskuvi 63.6 @Sevinctopcu 70 @Pinarikoo 64 @LeylaFarahannesi 73 @Beyzabuglemehmet 71 @havva_26 91 @Melekoyku 57 @Ruzz-Batu 62.9 @Elif6 55 @Kuzeymama 73 @FtmGkhnelifnzynp3838 120 @yigitinannesiiiiiii 88.5 @ugurbocegmm 68 @Cagnimanne 72 @Yenibirannecik 70 @Balevlat__ 76 @Buket-Nehir 56 @Ezo_2 66 @babymi 81
Barlas_mom MelindaMelisa Unutmayın işte 🤣 Ocak sonuna hedefimizi tamamlamamız gerekiyor şubatta yeni hedeflerimizi kuralım 👍😅
MelindaMelisa Barlas_mom Sağlıklı besleniyorum şimdilik ama hareket yapamıyorum evde 2 bebe olunca vakit kalmıyor
Yenibirannecik Aksam firinda haslanmis karnibahar ve brokoli yedim yaninda yogurt ve ispanak yemegi. 0 ekmek ve 0 seker. Simdide haslanmis yumurta zeytin ve peynirle kahvaltimi yapacagimmmm
okuyor Kahvalti : İki dilim tam buğday ekmeği arasına yumurta ve beyaz peynir ile sandviç yaptım. Yanına zeytin.
Ruzz-Batu Gunaydin 2 yk yulaf 4 yk yogurt 2 ceviz ve bir meyveyle yaptim kahvaltimi saat 1 de kuruyemisim 3 bucukta da meyve ve yesilcayim var
Eyluluraz1 Haslanmis yumurta marul taze soğan ceviz biraz peynir biraz kaşar pul biber karıştırıp salata yaptım 2 dilim ekmek ile yedim bu sabah baya tokum 🤩
Oglunasikbiranne08 Kahvaltıda pastırmalı yumurta, 2 siyah zeytin , bi dilim peynir, 2 fincan çay, minicik bi ekmek , domates salatalık yedim. Birazdan Türk kahvesi içeceğim 🌸