LeylaFarahannesi Linosum22 İtiraf ediyorum ben kahvaltı da iki dilim çavdar ekmeği yedim. 😂İnşallah bıraktığımız günleri de görürüz. Şu anda açlığa hiç gelemiyorum dayanamıyorum o yüzden yavaş yavaş azaltarak gidicem acelemiz yok💃
okuyor LeylaFarahannesi ben kahvaltıda iki dilim ekmek yiyorum. Öğlen ve akşam yemiyorum. Tam buğday ekmegi tüketiyorum. Gebelik öncesi diyetisyene gitmiştim. O da günde 2 dilim ekmek ye kastan kilo verme demişti
Barlas_mom Kızlar güne 2 bardak su ile başlıyorum 👍 oğlumun kahvaltısı bitince kahvaltı yapıcam 🤷🏻♀️☺️
Barlas_mom Kahvaltı yapamadım kahve içebildim birkaç badem yanında 🤷🏻♀️ öğlende tonbalıklı salata yapıcam ☺️
okuyor Sabah iki dilim tam buğday ekmeği arasına bir haşlanmış yumurta, maydanoz ve peynir koyup sandviç yaptım. 50 squat çektim. Yine yatana kadar 100e tamamlayacagim . Şimdi kızımı uyuttum. Kitap kahve saati
LeylaFarahannesi okuyor diyetisyeninizi çok sevdim.😊 Bende tam buğday, çavdar gibi ekmekler tüketiyorum. Sevindim bu yorumunuza 🤗
Eyluluraz1 Kahvaltı menemen haşlanmış yumurta biraz ekmek peynir kaşar şeklinde başladık. Öğlen yemeği bugün zor olur gibi geliyor o yüzden ufak bir ara öğün yapabilirsem iyi. Su pek içmedim bugün susuz başladık 💁🏻♀️
Ruzz-Batu LeylaFarahannesi bende diyetisyenle ilerliyorum et ve balik haric sebze ve baklagillerle 1 dilim (25 gr) ekmegim var diyetin ilk basinda sabahlarida aksama ek olarak 2 dilimim vardi artik sabahlari 1 dilime dusurdu tam bugday cavdar yada siyez yiyorum
Barlas_mom Naile97 yavaş yavaş vericez inşallah birden almadık bu kiloları bir anda da vermemiz mümkün değil