nmt41 kızlarrr ya aralıklı oruca devam ediyorum bu akşam doğum gününe katılcaz hep hamur işi karbonhidrat var ne yapıcaaammmm nefsime nasıl hakimmm olcam 😩
Birevladaemanetci nmt41 Canım şöyle düşün eğer yerden 10 dkda bitecek o yiyecekler. Ama pişmanlığı yarın tartıya kadar hatta daha sonra da devam edecek. Ama yemezsen vicdanın aşırı rahat belki tartıda sonucu gördüğün de oh be, iyiki diyeceksin 🙂☘️
Balevlat__ Bugun kahvaltıdan sonra aksama dogru kacamaklarım oldu regl olcam sanırım gözüm karardı🤦♀️😂😂neyse yarın kaldığım yerden devam🙆♀️💃
nmt41 Birevladaemanetci salatalardan yedim ama patatessalatası ve makarna salatası da vardı 🤭 bugün ekmeksiz 2 öğünlü bi gün yapıcam yarın tekrar tek öğüne devam 🙏🏼 teşekkürler bu yorumunuz hep aklımda olacak pazar gününe kadar tartılmıyorum pazar bakalım var mı değişiklik
Mehtapserhatemir Beyzabuglemehmet napacaksınız derken? Belki faydalanırız online diyet alırız diye ne saçma soru bu başka napılır diyetisyen ismi
yigitinannesiiiiiii Günaydın kızlar. Ben işe başladım artık buralarda pek aktif olamayabilirim. Ama diyete son gaz devam 💪🏻
Eyluluraz1 Birevladaemanetci yılbaşından bu yana 5 kg verdim ama ödem vs de vardı onlarla beraber gitti
Oglunasikbiranne08 Haticetoprak evet cnm . Yediklerime de dikkat ettim ama . Şeker ,ekmek , aburcubur kestim . Bol su içtim.
3310umbozuk Güncel kilom 96 emziriyorum detoksa başladım bugün, aralıklı oruç biçiminde ilerliyorum bakalım 🌼
Annesizanne Barlas_mom bende diyetteyim bir aydır diyetisyen ile devam ediyorum ama size eşlik edebilirim daha bir motive olmak için 1 ayın 3 haftası tuttum diyet giden kilo 6,5 4 aylıkta oğlum var emzirme diyeti alıyorum güncel kilom:82.800
3310umbozuk Balevlat__ burdan bir arkadaş kendi diyetisyen listesini paylaşmış ona başladım ve normalin aksine hiç açlık hissetmedim, normalde akşamları gözüm dönerdi şuan çok iyiyim sütümde bir değişiklik yok, kızımın da keyfi yerinde doydu yani.