Annebalisi Misafir çaydanlığım emsan troy memnunum ben akıtma veya başka bir sorunu yok. Çokta şık duruyor seviyorum😊
Eminerd Annebalisi emsan modeli şuan aklıma gelmedi bende de var çok akıtıyor yaaa emsana sıcak bakamıyorum o yüzden 🥺
Silifkecilegimmisin Bende Taçın çaydanlığını kullanıyorum baya memnunum araştırabilrsnz çaydanlıklarını
Nrgngr Eminerd inter kullanıyorum kaşık çatal çaydanlık bu marka çok güzel kaliteli annemde aynı çaydanlık kullanıyor kaç yıl oldu hala çok kaliteli
gokalp06 Eminerd ben korkmaz kullanıyorum trendyoldan 800tlye aldım. Dökme kısmı kaydırak gibi uzun kıvrımlı olanlardan aldım çok güzel döküyor asla akıtmıyor. Dökme yeri düz ve kısa olanlar akıtıyor genelde
Fatihbeyinannesi Ben korkmaz kullanıyorum çokta memnunum caydanligimdan. Ama benimki küçük günlük kullanıma uygun. Sen istersen korkmayın büyük boylarına bir bakabilirsin bu benimkinin bir büyüğü. [(https://ty.gl/pgadhfqoy4)
Eminerd Fatihbeyinannesi bunu favorile mişim zaten 😍😍 çok kalabalık misafir gelmiyor aynı anda yeterli olur sanırım 5-6 kişiye ?
Fatihbeyinannesi Eminerd o zaman bunun bir küçüğünü ben kullanıyorum o da yeterli olur ama arada çok fazla fiyat farkı yok büyüğünü al derim
Azra07 Bütün çeliklerim inter lav ve Güral bölge bayisinde çalıştım 4 yıl en çok sattığımız ve hiç şikayet almadığımız marka kesinlikle inter ❤️❤️bende çeyizimi inter aldım 2 yıllık evliyim herseyim daha pırıl pırıl hiç kullanmadın mı diye soran çok oldu