Oğlum 2 aylık oldu ilk 3 hafta 2-3 güne bir mama artı emzirerek bu güne geldik şu an sadece anne sütü alıyor bir hata önce 5700 dü kilosu 3870 doğdu. Her şeyi yazıyorum ki bana akıl verin delirmeme ramak kaldı bir ay boyunca asla geceleri gözünü kırpmadı haliyle ben de , gündüzleri de sürekli mız mız ağlıyor. Gaz için masajla rahatlıyor ve çıkarıyor bir problemi yok. Son zamanlarda memeyle kavga ediyor bağırıyor ağlıyor vuruyor. Sağıp vermeyi denedim iki ayrı biberonla denedim aslakabul etmiyor. Ne sallayarak ne de pış pışlayarak uyutmuyorum. Emerken uyumaya alıştı. Yatarak emziriyorum ve uyuduğunda ben de yanında yatıyorum. Beşikte asla uyumuyor ana kucağında fa uyumuyor koltuk yastık hiçbir yer sadece eşimle benim yanımda uyuyor. Beşiğine t shirtimi koymayı denedim kazak yazma kokum sinen her şeyi denedim olmadı. Bu arada emzik almıyor kaç tane marka denedim silikon damaklı damaksız kauçuk kesinlikle kabul etmiyor atıyor. Anne sütüne bandırıp vermeyi denedim yemiyor o numarayı. Artık sabrım kalmıyor ağlıyorum ağladıkça sütüm kesilecek diye korkuyorum napıcam bilmiyorum akıl berin