Nehirimasli Kızım 3.5 yaşında antibiyotik veriyoruz calpol dolven ama ates geçmiyor rn fazla birkaç saat geri başlıyor bu nasıl inatçı Bi ates ya
tatlibiranneo Nehirimasli acilen gitseniz serum takarlar belki biraz iyi gelir benim oğlumda aynı durumdaydı biraz iyi geldi
elizabeth Nehirimasli doktora götürdünüz mü ınfuanza ateşi inatçı oluyor ilaçlar fayda etmiyor öyle bir durum olabilir belki. Fitil deneyebilirsiniz kesin çözüm direk düşüyor. Çok geçmiş olsun.
Dml0811 Nehirimasli antibiyotige dirençli olabilir ilacınızı değiştirmelisiniz doktorla irtibata geçin
Esoca38 Nehirimasli Ateş düşürücü fitil kullanabilirsiniz bize doktorumuz hemen odasında muane sırasında yapmıştı 10 dk içinde düştü sonrasında dolven ile devam ettim ben dünden beridir daha iyiyiz hamdolsun. Bu salgın çocuklarımızı mahvetti ya..
Nehirimasli Boğazına baktı biraz şişmiş dedi ama antibiyotige ragmen hiç bukadar düşmediği olmamıştı napicam ben ya
Nehirimasli tatlibiranneo birkaç saat iyi geldi sonra yine ateş maalesef ilk defa bukadar inatçı Bi ates gördüm ya
Nehirimasli elizabeth hiç aklıma gelmemişti aslında gece fitil versek sabaha kadar rahat yatar heralde
Nehirimasli Dml0811 nezaman antibiyotik kullansak hemen gecerdi bu sefer niye öyle olduki augmentin kullaniyoruz
Nehirimasli Trkn_09 boğazı şişmiş verdi antibiyotik zaten oda etki etmiyor ilk defa ben boyle ates görmedim ya
tatlibiranneo Nehirimasli Ay bende söyleyecektim unutmuşum fitil de çok iyi geliyor ateşe bizede arkadaş önerdi geçirdi
tatlibiranneo Nehirimasli paranox tu adı evet tüm kullandım ateşi sizinki gibiydi düşüyor geri yükseliyordu geçirdi şuan çok şükğr qma hastalığın halsizliği devam ediyor hâlâ🥺
elizabeth Nehirimasli dirençli ateş demek ki kıyamam ya ateş mahvediyor çocukları. ben de şurup içiremiyorum hiç ınfulanza olmuştu ateşi düşüremiyorum da fitil vermişti doktor.