Brutal-Betty zeynepasyammm Aralık da iki sefer değil aslında kasım parasını Aralık 7 de aldık Aralık parasını Ocak 7 de alacaktık şimdi aldık Ocak ayını da ocağın sonunda alacaz zamlı olarak
birmelekannesiiiiii Kızlar ptt kart çıkartsak kendimize para otomatik olarak o hesaba yatar mi acaba küçücük çocukla insan perişan oluyor sıra beklerken
Brutal-Betty birmelekannesiiiiii evet benim PTT kartım var ben karttan çekiyorum direk karta geçiyor para
Sevilayyy46 Brutal-Betty Brutal-Betty eşi memur olanlara olmuyor diye biliyodum ben evi olanlara bile çıkmış bi bilginiz var mı acaba
Brutal-Betty Sevilayyy46 valla devletin işine belli olmuyor anneme çıktı 2 ay aldı sonra iptal ettiler sadece babam çalışıyor sigortası var diye iptal ettiler
Brutal-Betty TRTCOCUK bu yatan Ocak ayı değil Aralık ayı hep 1 ay geriden geliyoruz kasımın parasını Aralık 7 de aldık Aralık Ocak da alacaktık şimdi yattı
marscicegi Brutal-Betty göremedim Google da,engelli aylıkları falan zamlanacak onu demiş olabilir mi ,illa ki çıkardı sayfalarda çünkü ,zamlanmasini umuyorum bende