teacherandmom_ 9-Meva-28 Sadece bizim burdakinde mi böyle bilmiyorum ama sağlık ocağından kan verince sonucu gidip aile hekiminden öğrenmeden sisteme düşmüyor. Onun tıklaması mı ne gerekiyormuş. O yüzden acil bir şeyse orda vermiyorum hiç.
ugurbocegmm teacherandmom_ hamile miyim ? Olarak okumuşum o şekilde o kadar çok açılıyorkii göz artık alışmış 🤣 Gözünüzaydın Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🌺
kkkkkkk1 siblss ay kız zor olmaz mı hemen ardına bende çok kişiden duydum ardına yap diye ama bende sabır yok bu ilk çocuğum zorlanıyorum tecrübesiz olduğum için daha yeni yeni alışıyorum ikinciyi düşünemiyorum
teacherandmom_ kkkkkkk1 İnsan ne zaman uugun vakit olduğunu hissederse o zaman olmalı zaten, etraftakilerin lafı boş. Ben kendimde o sabrı görüyorum bide etrafımda yardımcı olacak çok kişi var, annem kardeşim vs😊
Senazeynep3425 teacherandmom_ çok guzel oluyor çocuklar için 😊 abimle aramda 1.5 yaş var. Küçükken arkadaş gibiydik. Her türlü oyunu birlikte oynardık. Şimdi abi-kardes ilişkisine döndük ama aramızda ki bağ yine çok iyi 😃
teacherandmom_ Senazeynep3425 Aynen benim de erkek kardeşimle aramda 1.5 yaş var ve annem hep söyler kardeşin doğana kadar beni çok zorladın sonra hiç ağırlığın olmadı hep beraber oynardınız diye
teacherandmom_ Aysegul93 Yok yok kan testi yaptırmak için demiştim. Acile değil de normal gitseydim dahiliyeye falan mı gitmem gerekir kan aldırmak için onu bilemedim