teacherandmom_ Kızlar test yaptım şimdi iki çizgi oldu. Devlet hastanesine gidip hemen kan vereceğim beta değerime bakmak için. Direk laboratuvara gidip kan verebilir miyim yoksa doktora görünmeden olmuyor mu?
Yesim96 teacherandmom_ ben ilk sağlık ocağına gitmiştim betaya bakıp kaç haftalık olduğunu az çok tahmin edebilirsin 7 hastalıkken de hastaneye gitmiştim
Senazeynep3425 teacherandmom_ maşallah valla 😃 cesaretine hayran kaldım ,💞 Allah isteyene nasip etsin
teacherandmom_ Yesim96 Aynen o yüzden betayı öğrenmek istiyorum haftaiçine kadın doğuma giderim artık
teacherandmom_ siblss Teşekkür ederim bu arada☺️ 1 yaşında oğlum var zaten ama yine de mutlu oldum😊 Zor olacak ama en azından oğluma arkadaş olacak çünkü yalnız ve çok sıkılıyor
siblss teacherandmom_ ya yeni annesin zaten 🤩 ne güzel şimdiki aklım olsa senin gibi hemen yapardım. Şimdi istesem oğlumla aralarında 5 yaş olacak 🥲
Olimbonii teacherandmom_ Ben hafta ici gitmistim acile gunduzden direk doktor bakiyo zaten ordaki diyosun beta hcg baktirmak istiyorum bakıyorlar
Yesim96 siblss nasıl cesaret ediyon ayyy yorumunu okuyunca kendimi tutamadım benim bebeğim 4 buçuk aylık büyük konuşmak gibi olmasın da yeter diyorum rabbim isteyene versin inşallah
kkkkkkk1 siblss ay kız zor olmaz mı hemen ardına bende çok kişiden duydum ardına yap diye ama bende sabır yok bu ilk çocuğum zorlanıyorum tecrübesiz olduğum için daha yeni yeni alışıyorum ikinciyi düşünemiyorum
teacherandmom_ Yesim96 zaten hep 2 çocuk istiyordum. Eşimle öğretmeniz ve memleketteyiz. Ailem yanımda olur da tayin isteyip gidersek ilerde çok zorlanırım. Böyle annem çok yardımcım oluyor. Bir de çok yaş farkı olsun istemiyordum zaten😊
teacherandmom_ Senazeynep3425 Amin🤲🏻 Eleştiren de çok olur şimdi ama hep iki çocuğum olsun ve yaşları yakın olsun arkadaş olsunlar birbirine istedim😊
Elfmte teacherandmom_ eleştirenler mi gelip bakıcak kime ne allah analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin sevgiler
Senazeynep3425 teacherandmom_ çok guzel oluyor çocuklar için 😊 abimle aramda 1.5 yaş var. Küçükken arkadaş gibiydik. Her türlü oyunu birlikte oynardık. Şimdi abi-kardes ilişkisine döndük ama aramızda ki bağ yine çok iyi 😃
teacherandmom_ Olimbonii Teşekkürlerr☺️ Direk acile gittim ordaki doktor yönlendirdi kan aldılar sonu bekliyorum şimdi☺️