Sedaliz Kızlar nasıl geçiyor günleriniz , bizimki sürekli kucakta gezmek ve onla oyun oynamamizi ,konuşmamızı istiyor gün içinde hiç uyumak istemiyor ,istediği olmayınca sürekli ığığ sesleri çıkarıyor ya sen küçücük bebeksin bu inat nedir
mysa2 Sedaliz Bizimki elinden gelse yuruyecek kendini kaldırma çabası oturmak istemesi bişeyler tattırıyorum filede devamlı istiyor Allahım bazen geliyolar 😀 uyku vs çok problemim yok ama aşırı hareketli meraklı 😊
kayraninannesiiii Sedaliz ay yeni yeni güncellemeler geliyor 5 gün oldu sünnet olalı ona rağmen beni kucağına al gezdir bir de oturarak gezecekmis bey efendi 🤦🏻♀️ hadi gezdirme bakalım basliyor yalancı ağlamalar 😅 azarlıyor resmen hahahah. Malesef meme reddi yaşıyoruz bu aralar mamaya daha çok düşkün olmaya başladı bu durum biraz canımı sıkıyor ama okuduğum kadarıyla hemen herkeste böyle 🥺
Vilay Sedaliz aynı durum bizde de var oturmak istiyor,kendini kaldırıyor,yemek yerken bakıyor hırslanıyor,değişik sesler çıkarıyor bir de atak zamanları sanırım aşırı huysuz hiç uykusu yok gece sürekli uyanıyor🤦♀️
Eftelya_ser Sedaliz bizimki kucağa almazsak gözü açık ağlamaya başlıyor şakadan öksürüyor tam numaracı oldu çıktı
mysa2 Sedaliz 4 ay 20 gün benim diğer oğlumda 5 aylıkken başladım aşırı istekli oldugu için Buda öyle biz yerken çığlık atıyor elimizi izliyor felan dayanamadım bende öyle nadir kız hep ya da yemek gibi değil 😀 mesela dün az birşey portakal emdi gecenlerde armut yumusaktı baktım hırslanıyor bu sabah getirden suzgec aldım içine de az armut koydum oyalandı biraz 😀 dişide cıkıcqk onun hırsıyla ezdi buzdu 😀
Yesim96 mysa2 benimde oğlum 4 ay 20 günlük dün ilk defa fileye mandalina koydum baktım napacak diye hiç oralı bile olmadı isteklide değil 😂
mysa2 Sedaliz He öyleyse verme bişey emmeyi bi duzeltsin benim ki emiyor da istiyor da kaşığı görsün ağzını açıyor hevesli yani o nedenle öyle verdim ben yoksa erken ☺️
Merveeofs Sürekli hareketli aman Allahımmm 🤦🏻♀️Ayaklar sanki hep pedal çeviriyor🤦🏻♀️ Uyku çok problem değil şükür sadece bazı günler sıkıntılı oluyor ama uyanık olduğunda sürekli konuşucan, ayakta duracak başı yere değmeyecek çığlık çığlığa…. Şu son birkaç gündür de sürekli süt istiyor doymuyor mu artık anlamıyorum
Sedaliz Merveeofs muhabbet kuşu gibi bizimki de , kendi seslerini kesfediyolar ,etrafa bakmak istiyolar, enerjim yetmiyor valla bu hareketli hayata😂
Merveeofs Sedaliz ay evet evde sürekli bir “heee hee heee” sesleri 😂 Kucağımda öyle pozisyonlara giriyor ki tutmaya mecalim kalmıyor artık 😬 Ara sıra meyve tattırıyorum, haftada 2-3 kez yoğurt tattırıyorum bir de ağzı hep açık ne versek yicek 🤐
Sedaliz Vilay gündüz hiç uyumuyor zaten arada 15 dk müzik eşliğinde heh uyudu diyorum sonra hemen kalkış
mysa2 Yesim96 ya bizimki elimiz izliyor ağzına kaşık göturdugumde heyecanlanıyor ağzını açıyor direk bişey yeme isteği olduğunu anlıyorsun yani 😀 bizimki acayip dişler kaşınıyor dişlik aldım sevmedi elimi ısırıyor o nedenle de fileye armut koydum hem sulu hem sert diye biraz oyaladı ama sonra yine aynı kucak oturma olayları 😀😀