livanurvealpinannesi61 Dilruba_1 aktardan alabilir siniz ben aktardan alıyorum soğuk sıkım karadut özü. İnternetten alırsanız weefood ve organik gurmem %100 doğal içerikli ürünler.
Dilruba_1 livanurvealpinannesi61 organik gurmemin ürünlerinde böcek çıkıyor artık almıyorum da weefood a bakacağım
livanurvealpinannesi61 ppzeynep demir önemli vitamin yinede siz bilirsiniz ayrı verince de kalsiyum ihtiyacı karşılanır ama diğer türlü demir eksikliğine sebep oluyor.
ppzeynep livanurvealpinannesi61 Demir eksikliğine sebep olmaz da ekstra demir alamamış oluruz.🌸 Bir çay kaşığı pekmezden olsa olsa tatlandırıcı olur zaten. Demir anlamında çok da bir şey beklemek yanlış olur. Kavanoz kavanoz tüketilirse ancak demir sağlar. En güzeli kırmızı et.😊 Onun yanında ayran verirsek çok yanlış olur işte.
Sontvbukucu gunesmom1 6 aylikken az az vermeye baslamistim. Marka fark etmez soğuk sıkım organik üretim olsun yeter. Dut, üzüm verebilirsiniz. Köyde kaynatılarak yapılan pekmez vermeyin yeter.
sevgidolubiranne gunesmom1 ek gıdaya geçince vermiştim kaynanamlar kuşburnu pekmezi yaparlar ondan veriyorum en doğalından yani
livanurvealpinannesi61 Dilruba_1 trendyol dan mı aldınız? Ben 4 yıldır alıyorum hiç böcek çıkmadı. Kendi sitesinden alıyorum Google dan organik gurmem yazınca çıkıyor. Trendyol dan güvenip almam.
Neseelii livanurvealpinannesi61 Pekmezli yoğurt kalsiyum açısından en zengin olan besinlerden biridir. İçerisinde bulunan pekmez ise kan ve demir oranının yükselmesini sağlar.. Belki yanılan sizin doktorunuzdur.. ☺️
livanurvealpinannesi61 Neseelii uzmanlar süt ürünleri ile pekmez beraber verilmez diyor. Bana çoğu doktor pekmez aç karnına ver süt ürünleri ile verme dedi. Siz yanlış biliyor Sunuz. Çoğu sizin gibi veriyor ve demir eksikliği sorunu Yaşıyor malesef.
Dilruba_1 ppzeynep siz o zaman Demir maksatlı değil tatlandırıcı maksatlı mı yoğurduna ekliyorsunuz ? Yoğurdu kızım seviyor direkt sade şekilde tüketiyor başka neye katılabilir ki pekmez Ya da direkt veririm
livanurvealpinannesi61 ppzeynep bana uzman çocuk doktoru süt ürünleri ile pekmez yada et verilmez demir eksikliği yapar dedi. Uzman doktor söyledi.siz bilirsiniz.
ppzeynep Dilruba_1 Ben tatlandırıcı olarak kullanıyorum. Demir amaçlı veriyorsanız sade verebilirsiniz. En güzeli c vitamini ile vermektir. Meyve suları veya püreleri ile karıştırıp verebilirsiniz.🌸Demir emilimi artmış olur.
Dilruba_1 livanurvealpinannesi61 trendyolun organik gurmem firmasından aldım evet Yani ben de şaşırdım cam kavanoz diye aldım bir gün dolabı bir açtım daha ürünün kapağını açmadan irmiğin üzerinde siyah bir böcek şok oldum hemen ettim Sonra makarna lütfen ürünlerini aldım ama cam ambalaj değil o da işte
livanurvealpinannesi61 Dilruba_1 trendyol dan almayın orası güvenilir değil ben 4 yıldır kendi sitesinden aldım kızım ek gıdaya başlayalı kavanoz kavanoz irmik tarhana siyez unu aldım hiçbir sorun yaşamadım.