Sunlight tiredmom_ Af edersiniz ama o herifin ağzına Sı*ardım ben. Ne demek el kadar bebeği sinirlenip sarsmak. Onu öyle bi sarsarım ki kendine gelemez. Korkmayın bişey olduğunu sanmıyorum gözlemleyin bol bol sevin temas edin bugün
OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar Arenimo bacim yapmayan birine diretemem yap diye ,anlamadiği işide ona kitleyemem çünki yarim yamalak yapmasi bana lazm değil yillar sora evlat sahibi olmuşum onuda emanet etmekde zorlaniyorn
Arenimo OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar haklısınız o zaman yapmayan birine de sürekli dil dökülmez zaten biraz da insanın içinden gelecek. Allah evladınızı bağışlasın🌸
OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar Hayat123456789 emanet etmiş gördünüzmü ne olmuş? Sizce bu muhtesem dünyada kimese güven kaldimi?brn eşime güveniyorm ama çocuk nbakmayi becermez
Hayat123456789 OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar valla ben eşime çok rahat emanet ediyorum evde olduğu zaman eşim bakar hep 5 aylık bebeğim var eşim bebekle ilgilenirken ben işlerimi hallederim yada çok uykusuzsam gider yatarım onun içim şuan 2.ye hamileyim zaten babamız destekçi olduğu için hiç düşünmeden 2. Ye hamile kaldım . İşte herkes bir olmuyor demek ki ama siz bütün babaları neredeyse aynı kefeye koymuşsunuz neyse iyi günler.
bukaga tiredmom_ canım sadece korkmuştur merak etme Cünkü oynarkende havaya atıyoruz sarsıyoruz tek farkı oyun olması ama kavgayla sarstıgında korkar yavrucak
Arenimo Hayat123456789 kesinlikle benim eşim de bebekliğinden bu yana hep ilgilenmiştir sağolsun bence ilgilenmeliler de zaten sadece yaparken baba olmasınlar bir zahmet.
mucizem_200921 tiredmom_ ah kıyamam miniğe korkma annesi bişey yoktur inşallah sadce korkmuşturo da geçer Allah’ın izniyle kusura bakmayın ama harbi öküzmüş yani
tiredmom_ Egehnsmom ya çok saçma bir yorum babasına emanet edemeyeceksem kime edeceğim ben bu çocuğu?
tiredmom_ Toprak-hira59 hiçbir zaman böyle davranmadı benden çok ilgilenir hatta. Ben çok şaşırdım o böyle bir şey yapınca
Toprak-hira59 tiredmom_ tabiki sizi korkutmak istemem esinizi siz daha iyi tanirsiniz ama ne biliyim 4 aylik bebegi hirpalamak oanki nasil goz donmesiyse dhada ileriye gidicegi aklima geldi acikcasi siz yinede esinizi takip edin derim. Aklima direk bu olay geldi
Toprak-hira59 OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar 1.beğendiğimin farkında bile değilim. 2.begen butonuna basmis olmam yazdiklarimla celistigim size hak verdigim anlamina gelmez ;)
Toprak-hira59 OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar bebege siddet gosteren bi adama iltifat edicek degilim hatta Allah belasini versinnn ….. derim. Benim esimden yana bi sıkıntım yok 2 cocugumada dogdugu gunden beri gozum kapali emanet ederim benden cok titrer uzerlerine Baba gibi baba! Yani emin olun kotu soyliycek birseyi haketmiyor her zamanda taktir ederim esimi ❤
Toprak-hira59 Toprak-hira59 Cocugumu emanet edemiycegim hayvanida cocuk sahibi yapmam sahsen. @OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar ayrica burda kimsenin esine hayvan dememisim iyi okursaniz demek istedigimi anlarsiniz… Siddete meyilli babaligi hak etmiycek türde bir hayvani cocuk sahibi yapmam demek istemisim
Hhhhhhddgh _YanakReisinAnnesii b tiredmom_ bence ya kız bırakma.şimdiden böyle yalan büyükçe neler yapar eşiniz üvey mi acaba öz babası mı bir baba asla kıyamaz çocuğuna