Hilaydakurt Kızlar ciddi bi şekilde başlayıp istediğim kiloya kadar inip daha sonra korumaya çalışacağım. Çok başlayıp bitirdiğim oldu ama bu defa gerçekten azimle ilerlemek istiyorum varmı yanıma yoldaş 😌
Umutveannesi Hilaydakurt bende iki gün önce diyetisyenle görüştüm ve dün itibariyle başladık bakalım istediğimiz hedefe ulaşırız inşallah 😄
Hilaydakurt Misirekmegii evet ama bebeğim artık gündüzleri ağzına dahi almıyor sadece sabahları güzel emiyor o kadar
Aslmra80 Hilaydakurt diyetisyene gidiyorum ben onun yazdıklarıyla şuan ilerliyorum spor yapmıyorum geçen hafta veremedim 2 hafta 2 kilo verdim 3 haftaya döndüm. Ogunlerim var ona uyuyorum. 9 da yazdığı bir ogun çok yağ yapıyormuş artı sabah uyanınca 1 tatlı kaşığı şirketle 2 bardak su içiyorum. Daha önceleri limonlu su onermisti
Adababy Aslmra80 akşam yemeği 9 olur mu hiç en geç 6 da yiyorum en sağlıklısı gecede yatarken sirkeyle limonu su yapıyorum içiyorum nasıl yağ yakıyo var ya 3 kilo verdim 1 hafta da
Aslmra80 Hilaydakurt sabah uyanınca içeceksin hiç bisey yemeden . Limonlu suda çok etkili ama sirkeli su dahacok yağ yakıyor
Senazeynep3425 Bende diyete girmek istiyorum ama başarılı olamayacagimdan korkuyorum. Abur cubur olayını, hamur işi olayını bıraktım. Ama ekmek yememek çok zor. Günlük 1 ekmek bitiriyorum neredeyse. Ekmekten nasıl vazgectiniz kızlar
Elif6 Senazeynep3425 bende öyleydim ekmeksiz asla yapamıyordum bir anda şak diye kestim artık hiç aramıyorum eve ekmek bile alınmıyor nerdeyse😃
Aslmra80 Adababy hayır akşam yemeği 9 olmaz . En geç 7 . 9da karışım yada bitkisel çay icebilirsin . Mesela 9da benim maydanozlu karisimim var ben onu içiyorum
Tazemomyyyy Hilaydakurt ben bu akşam başlamaya karar verdim. 78 kilo olmuşum malesef siz kaç kilosunuz