BeSste Filz bakanlıkta çalışan her memur alır hem kadrolu hem sözleşmeli hepsi maaşlarını oradan aldığı için, mesela ben üniversitedeyim kadrolu memur, sözleşmeli çalışan, işçi hepimiz aldık maaşımızı o bankadan aldığımız için.
Filz Sarikuzumalp Ayseee27 BeSste kızlar söylemiyor saklıyor maalesef kafayı yicem niye saklıyor kime verdi
Muazselami Filz benim 3 arkadaşımın eşi de infaz koruma üçü de aldı ki sözleşmeli kadrolu diye ayrım yok promosyon da muhtemel saklıyor sizden aldığını
Muazselami Filz evet tuhaf yani eşinden niye saklar ki insan yani bi yere verdiyse de söyler aldık borcum vardı verdim ettim der
merkursavascisi_06 3 yılda bir alınıyo genelde, banka değişikliği yapıldıysa kesin alınır ama bildiğim kadarıyla adalet bakanlığı hep vakıfbankla çalışıyo. Bazı insanlar promosyon parası kullanmak istemiyor. Dini hassasiyeti olan biriyse eşiniz almış kullanmak istememiş olabilir belki. İyi düşünmeye çalışıyorum. Yoksa en az 20-25 aldı bakanlıklar inşallah sizden saklamıyordur
Htc4504 Uzulmeni istemem ama bir iş yerinde bu şart yerine getiriyliyorsa orda çalışan herkes bundan faydalanıyor eşiniz insan olsa size mobil bankacılıktan gösterebilir yatıp yatmadığını sinirlenmeside ondan fabrikada çalışanlar bile aldı
Filz Htc4504 bilmiyorum almadım dedi bağırdı çağırdı samimi olduğu bir arkadaşı var o da evet almadık dedi ama bugün bi arkadaşa oturmaya gittik hepsinin eşi almş
Htc4504 Filz canım benim 3 4 senelik demişsin almama gibi bir ihtimal yok ya adam fabrikada bir aylık misal bir başkası 20 senelik yani o bir aylık adam bile bundan faydalandıysa almaması imkansız eşinizin günah vebal boynuna, sen söyle aç bankaciliktan bana göster de
M16 Filz canım eşin kesinlikle almış diye düşünüyorum normaldede senden maaşını falan gizliyormu eşini sen tanırsın benim eşim memur bizde aldık 27 bin
Ahmet_22 Filz herkesi yanında çaktırmasaydinn almadım dediğiniz arkadaşlarınınn esi seni kandırdığını düşünmesin