Filz Arkadaşlar promosyon parası herkese mi veriliyor eşim bana almadığını söylüyor bilgisi olan yazabilir mi
Muazselami Filz benim 3 arkadaşımın eşi de infaz koruma üçü de aldı ki sözleşmeli kadrolu diye ayrım yok promosyon da muhtemel saklıyor sizden aldığını
karelmomyy Filz benm sigorta girişim bi gün oldu sadece işe başlar başlamaz doğm iznine ayrıldım ona rağmen kasımda aldm promosyonu eşinizin de almaması imkansz
Sarikuzumalp Filz Yani şüphe duyuyorsanız mobil bankacılık şifresi varsa hesap hareketlerine bakabilirsiniz. İlla ki herkes almıyor tabiki. Doğru söylüyor da olabilir.
Sonem Filz muhtemelen eşinizde promosyon aldı… eşim infaz koruma memuru ve bütün personel aldi diyor eşiniz özellikle sadece sözleşmeliler aldi diyip bide üstüne agresif konuşuyorsa muhtemelen sizden gizlemiş olabilir çünkü eşim 10 yıllık kadrolu memur oda aldi. Tabi yinede peşin hüküm vermek doğru değil belkide farklı bir uygulama vardır bilemedim ama siz yinede sakince bi kere daha sorun biraz zaman geçtikten sonra:)
Sarikuzumalp Filz Yani almıyordur diye tahmin ettim ama sonradan gördüm memur muş memurlar aldı hep diye biliyorum. Madem yatmadı hesap hareketlerini aç göster bakıcam de yatmadıysa şak diye açar zaten yattıysa eveler geveler 😃
Filz Metig_63 lojmanda ki herkes aldık diyor eşim yalan söylüyorlar falan diyor nasıl anlıycam alıp almadığını
Filiz-92 Filz Silivrideki infaz korumalar almış bizim komşular öyle diyordu bizim branş farklı biz daha almadık
Metig_63 Filz bir erkek eşinden neden saklar ki amaç ne ? İnternet bankacılığı şifresini ogren gizlice takip ben her ay yapıyorum bilmek istiyorum
Yasirefeninannesi Minnakordek ya saglik bakanligindami calisiyorsunuz esim kac aydir issiz ankarada yasiyoruz bebegim var keske esime is bulmada yardim edebilseniz
BeSste Filz bakanlıkta çalışan her memur alır hem kadrolu hem sözleşmeli hepsi maaşlarını oradan aldığı için, mesela ben üniversitedeyim kadrolu memur, sözleşmeli çalışan, işçi hepimiz aldık maaşımızı o bankadan aldığımız için.
Filz Sarikuzumalp Ayseee27 BeSste kızlar söylemiyor saklıyor maalesef kafayı yicem niye saklıyor kime verdi