Y-A-Annesi Kızlar oğlum 1 yaşına değecek şırınga ile deniycem bunu da ilk kez deniycem korkuyorum ama mecburum grip oldu. Şırıngada 5 ml birine 5 ml birine mi yoksa 2.5-2.5 ml olarak mi yapmam gerekiyor bilgi verir misiniz.
ruveydaensar Y-A-Annesi 2,5 birine 2,5 diğerine canım . 2 -2 de yapabilirsin illa toplam 5 olacak diye bı şey yok . İlk seferde biraz korkar ağlar belki ama sıkıntı etme yutsa bile serum zaten sıkıntı olmaz diyor doktor . Çok geçmiş olsun
hunilimomm Y-A-Annesi 5 ml veriyorum ben 3 yaşında küçük de 4 aylık ona 2.5 veriyorum bir burnuna 2.5 diğerine 2.5 şeklinde banyoda kafasını az öne eğip birden sıkıyorum doluysa diğer delikten su cikmadiysa bir daha aynı buruna veriyorum 5 ml
DevrimciAnne Y-A-Annesi 5 ml yarıya bölün bunun için uçlar var eczaneden temin edebilirsiniz veya medikalcilerden burnuna zarar vermeden ☺️
Y-A-Annesi doruk2022 ruveydaensar hunilimomm Ya çocukta birden ağlayınca sesi gidiyor katılma mi neymiş bir yeni başımıza o çıktı ondan korkuyorum. Yoksa uyguluyorum ama şırınga ile değil mavi uzun olanlardan sıkıyordum sonra çekiyordum bu kadar tıkanıklık olmadığı için gerek kalmıyordu bu zamana kadar ihtiyaç duymadım. Bakalım 3 kişi bir kurbana girer gibi yapcaz asla izin vermiyor biri tutacak biri sıkacak biri de oyaliyacak🤦
Y-A-Annesi doruk2022 ruveydaensar hunilimomm Kızlar uyguladım patır patır burnundan kan geldi ya sonra kesildi ama içim resmen cız etti. Burnu açıldı ama bu kan niye geldi anlamadım 🤦
Aysegul93 Y-A-Annesi gelir korkma biraz tahriş olmuş olablr sonuçta ordan tazyikli su geçti ve sümük bir tabaka oluşturdu oda akınca kan gelmesi normal
Woman35 Y-A-Annesi ben sağ tarafa yatırıyosam sol burnuna sıkıp yüzüstü çeviriyorum sırtına vuruyorum pıt pıt hareketlere sonra otribebe ile çekiyorum daha sonra sola yatırıp sağ burnuna sıkıp yine yüzüstü yatırıp pıt pıt vurup çekiyorum her iki buruna 0.5mm serum fizyolojik sıkıyorum
ruveydaensar Y-A-Annesi çok geçmiş olsun ya .sizinki büyükmüs biraz tazyikli olduğu için kan gelmiş olabilir benim başıma gelmedihi için bı şey söyleyemem ama bı doktora danışmak iyi olur . Damarları falan zedelenmesin
Y-A-Annesi Aysegul93 çok korktum ya bir yetiskinin burnu kanar ya onun gibi geldi sonra kesildi ama insan kendini çok suçlu hissediyor
Y-A-Annesi Woman35 bacım önceden ben de öyle yapıyordum tövbe yaptırmıyor onu ya çocuk 1 yaşına girdi girecek bir haller oldu buna şırıngaya başvurmak zorunda kaldım yan yatırmayı yaptırmıyor normalde öyle yapıyordum şimdi tovbee
damla- Y-A-Annesi hep aspiratörle çekiyorum. daha iyi olur mu diye şırıngayı denemek için doktora sordum ama 2 yaş öncesi önermemişti
Lina11 Y-A-Annesi çok hareketliyse enjektörün ucu burnuna çarpmıştır ya da tazyikten kılcal damarlardan kan gelmiştir. Ben bebeğim 3 aylıkken bir burnuna 5 cc diğer burnuna 5 cc veriyorum izotonikten birşey olmaz
Ozzggee Y-A-Annesi valla burnunun doluluk oranına göre yapıyorum bazen 2 cc bazen burnu çok dolu açılmıyor 20cc sıkıyorum . Ana siz başlangıç için 5 cc ile başlayın. Başı yana yatırın yavaş sıkın
Tosbikkkk Y-A-Annesi korkmana gerek yok canım Bebeğim yeni doğduğu dönemlerde yapıyordum ben Zararsız ya
Perianasi 2,5 2,5 yapın . Yalnız serum fizyolojiği açınca 1hafta 10 günde kullanmak gerekiyormuş sonrasında özelliğini yitiriyormuş. Bende yeni öğrendim
Selin1234 Y-A-Annesi ben doğduğu günden beri yapıyorum şuan 11 aylık 5ml birine 5 ml birine sıkıp yıkıyorum