AyazMerve Cik İlgi alanını bilmek lazım ama hiç bir fikrim yoksa : kıyafet, atkı bere takımı ya da kırtasiye malzemeleri gibi şeyler alırdım
benkosarim Cik saat alınabilir Eşofman takımı Bütçe ne kadar bilmiyorum ama sevdiği takımın forması top yada kitap
SeverusSnape Cik kuzenim erkek ve kasımda 12 yaşına girdi. Kulak üstü bluetooth kulaklık aldık. Çok beğendi, istediği bir şeydi zaten.
Cik benkosarim hepsi var üniforması falan bilgisayar ronotik kodlama matematik kikbox ilgi alanı ama onlardan biryere varamadım
Cik SeverusSnape vardır oda heralde ama sorayım yinede ablama herşeyleride var insan ne alsa mutlu olurdu bilemiyor
zeynosunannesii Cik Kesinlikle yani yakınlık duruma göre yaşına uygun oyuncak. Yani bize öyle gelse çok mutlu olurduk
benkosarim Cik robotik kodlama eğitimi hediye edebilirsiniz bütçe müsaitse yada 3 d yazıcı diyeceğim ama pahalı kaçabilir
mervemir- Cik ben yeğenime aldım yeni 11 yaşında kız ve erkek ikisinede kitap aldım yılbaşı hediyesi olarak :) kitabın ismi de insan vücudu tiyatrosu bayıldı lar Önceden de ışıklı Bi yer küre almıştım
1Mother1Boy Cik Dijital çocuk kamerası fotoğraf çekmeyi seviyorsa beğenir.12 yaşa kadar uygun bir hediye