Irmakmelegim Zaten bende belli bir dönemden sonra verilmesi taraftarıyım. Oğlum 20 aylık olmak üzere şuan devam sütü kullanıyorum çünkü yatarken başka bişey yemiyo içmiyo. Annem 2 yaşıma kadar emzirmiş sonrasında inek sütü vermiş. Ama sizler gibi çoğu karşı olan kişiler 2 yaşından sonrasında da asla verilmemesi gerektiğini düşünüyor. Saygı duyarım ne diyebilirim ki ona bakılırsa bazılarına göre de mama çok zararlı bebeklere kesinlikle verilmemeli bunu diyenleride çok duydum. Hatta mamayı önermeyen doktor bile gördüm. Anne sütü diyorlar başka bişey demiyorlar emmiyosa sütümüz kesildiyse ne yapalım canımızı mı verelim. Neyse sonuç olarak 4 ay sonra oğlum 2 yaşını hayırlısıyla doldursun illa yatarken bişeyler içmek isterse dediğim gibi ballı süt vermeyi düşünüyorum. Bu arada sütü belli bi miktar sulandırarak vereceğim onunda bilincindeyim ama pankek olsun omlet olsun açıkçası süt katarken pek dikkat etmedim yarı süt yarı su şeklinde yaptım çok şükür bi sıkıntı yaşamadık yaşamayalımda kimse yaşamasın herkes sağlıkla büyütsün inşallah yavrusunu🤲