ikiPrensesAnnesi20 Balkizinannesitugce benim eşim pilav pek sevmiyor salata hastalığından dolayı yaramıyor market benim evin karşısında alıp göndereyim mi sana 😀😀😀😀
Balkizinannesitugce ikiPrensesAnnesi20 Canımsın söylemen yeter Allah razinolsun 🤭🤭🤭🥰🧿 keşke yakın olsaymisiz komşuluk arkadaşlık ederdik benim eşimde taştan yumuşak herseyi yer🤣
mirayveannesiii gocebebirbayan kız normal arpa şehriye varya onu haşlayıp yoğurdu içine döküyorum birazda nane tuz basit
gocebebirbayan mirayveannesiii ben hiç yapmadım canım annemde yapmadı. Bilmiyorum o yüzden 😁 afiyet olsun
Eymen_17 Balkizinannesitugce dünden terbiyeli tavuk çorbam var ssebzeli bulgur pilavı et sote bide salata yapıcam
Gkcylmaaz Dilruba_1 ben yemek için yaşayan biri olduğumdan mutfaktan çıkamıyorum sanırım 😂😬 keşke öyle annem kayınvalidem olsana güzel 🫶
Jaleoyku Valla menüleri okudukça nasıl vakit bulup yapıyorsunuz diye hem şoka giriyorum hem ağzım sulanıyor. Aç karnımı doyurabilsem şükredicem.
Kalpsizim33 Balkizinannesitugce kremalı mantar çorbası Ispanak kavurması Sebzeli makarna Turşu Yoğurt Allah bereket versin