gocebebirbayan Balkizinannesitugce Kuru Patlıcan biber dolması , yaprak sarması Salata ya da cacık bakalım 😊
Balkizinannesitugce Dilruba_1 ben mecburum bugün doyurucu bir sofra kurmaya nobetten nöbete gidicek yazik adamima🤭
Dilruba_1 Balkizinannesitugce Vallahi ben normalde de pek yemek yapan biri değilim buradaki anneler maşallah her gün sofrayı donatıyorlar😅
Balkizinannesitugce ikiPrensesAnnesi20 içimdeki sessin yanına salata ayran pilav diyorum ama buzlugumda tavuğum kalmamis şimdi benim yavrucak la marketi talan etmeye gitmeye erindjm Bi an🤣🤣🤭
Balkizinannesitugce Dilruba_1 imkanın varsa ne guzel canim benim çevremde ailem yok olsa bir gün anneme yaar iki gün kayinvalidem 2 günde dışarıdan tuketirim tmm ama yanlizigin dibindeyiz biz hergunde hazır olmuyor insan evde yemek olsun istiyor mecbur yapiyoruz
Gkcylmaaz Dilruba_1 peki akşam ne yapıyorsunuz ? 😂 dışarıdan mı kahvaltılık mı fikir ver bizde yemek yapmayalım 😂
ikiPrensesAnnesi20 Balkizinannesitugce benim eşim pilav pek sevmiyor salata hastalığından dolayı yaramıyor market benim evin karşısında alıp göndereyim mi sana 😀😀😀😀
Balkizinannesitugce gocebebirbayan cacık pleaseee🤣🤣 çok zahmetli eledim sizi afiyet bal olsun canim benim sarma dolma.yapmam mucize olur
Demeteymenim Firinda kofte patates,pilav ve salata kola 🤗 Kucuk çocukla firin yemekleri kolaylik geliyor bana 🤭
Balkizlarim Balkizinannesitugce dünden meyhane pilavım var yanına mantar çorbası , nohut yemeği , soğan söğüş çoban salata Cennet hurma tatlısı 🌸
Deletedmom_54 Balkizinannesitugce yemeksiz günü olmayan ben 6 gündür tencere kaynatamaz hale geldim ama size bi menü söyleyebilirim Süzme mercimek çorbası Fırında kremalı sebzeli tavuk (nefis oluyor) Pilav Salata yoğurt
Balkizinannesitugce Deletedmom_54 kremalı sebzeliyi nasıl yapıyorsun canım.zahmet olmazsa detay verirmisjn fırında kremalı mi
Balkizinannesitugce Deletedmom_54 6 gündür dediğinize göre sikinti var sanırım Allah selamete çıkarsın canim