Umutveannesi Dün diyetisyene gittim, bugün bismillah diyip başlıyoruz inşallah 😄 katılmak isteyenleri bekleriz elimde diyet listesi de var tabi herkese uymayabilir ama isteyenle paylaşırım 😄
mysa2 Umutveannesi 2 haftada 3 küsür kilo veren ben gruptan ayrıldım 😀😀😀 Size basarılar insallah hedefinize ulasırsınız ☺️
Ruzz-Batu Umutveannesi kilonuzuda yazarsaniz baktimda kalorisi biraz yuksek 1700-1800 kalori var listeniz bizimde bir grubumuz var yilbasi oncesi diyet motivasyon grubu bize katilin isterseniz
mysa2 Denizanasi92 ya aslında elimde diyet programı var 2 aylık ama ona bakmadım . Kafama göre bş beslenme düzeni kurdum tatlımıda yedim eksiltmedim emzirdiğim için beslenmemi bozmadım ama azalttım yediklerime dikkat ettim bol su içtim öyle ☺️
Esilasel Umutveannesi ben 2 aydır diyetteyim. Tam 7 kilo verdim. Halada devam 4 veya 5 kilo kaldı vericeğim. Sonra korumaya geçicem inşallah👍🏻
Denizanasi92 mysa2 lütfen bana da anlatır mısınız emzirdiğim için kafama göre yapmaya çekiniyorum ekmeği kestim ama yine de gitmiyor. Çalışıyorum hareket etmiyorum desem akşama kadar koşturuyorum aslında. 🥹
Umutveannesi Denizanasi92 bana diyetisyen şunu söyledi ‘ne kadar diyet yaparsan yap su içmediğin sürece yaptığın diyetten fazla sonuç alamazsın’. Günlük su miktarınız da gözden geçirin isterseniz