Merveeemeeliss Asafbugra bende eşim adına başvurmuştum onunda kazananlarda ismi çktı ama şimdi nerden bakcaz napcaz bilemedim bilgisayar bakım onarıma
MiraBelis22 dolunay01 klinik destek yatan hastalari ameliyat yada diğer polk götüren kişi. Hasta yönlendirme evet masa başı danışma yer tarif etme
Merveeemeeliss MiraBelis22 merhaba şimdi kazananlarda adımız çktı nasıl oluyor nasıl bi süreç ilerliyor
dolunay01 MiraBelis22 ben 4 yıllık işletme mezunu yum benı nereye hangı kadroya alırlar acaba vasıfsız olarak girdiler mecburen
199160 MiraBelis22 benimde ablam atandi güvenlik.olarak hangi hastanede çalışacak ikametgah adresine yakın yere mi veriyolar yoksa ihtiyaç olani hastaneye mi.nasil oluyor
MiraBelis22 Merveeemeeliss bizde öne mülakat klavye ve sözlü. Sonra evrak teslimi sonra güvenlik soruşturması sonra hastene tercihi
MiraBelis22 Asafbugra bence olur illaki birinde bişi çıkar. O zaman Kocaeli’nde 14 alım vardı 14 asıl d elenmisti. Hayırlısı olsun inşallah
zehraaktas Birdunyabircennetannesi sağlıkçılara özel değil bugün kuralar çekilmeye başlandı yani kaçırmışsınız
zehraaktas Birdunyabircennetannesi 2 ay önce mi ne başladı tam tarih hatırlamıyorum ama zaten işçi alımıydı hemşire alımı falan değildi bu hasta karşılama tıbbi sekreter hizmetçi hasta bakıcı boya ustası vb