Samyeli008 Arkadaşlar diş yüzünden acayip huzursuz ateşi çıkıyor evde calpol yok ama grip olduğunda doktorun verdiği parol ağrı kesici ateş düşürücü var bunu versem olur mu? Yoksa calpol alalım mı yarın?
Mervealtinozd Samyeli008 Prospektüsünde kilosuna göre ölçeği yazıyor genelde ilaçların İçindeki ölçek kaşığıyla verseniz daha iyi olur Geçmiş olsun 😊
HM75 Samyeli008 verilir cnm ama bir çay kaşığı az biz da dün doktora sorduk yarım ölçeklmi yada çay kasigimi verelim diye yok bir yaşında tam ölçek verin sorun olmaz ve etkisini ancak öyle gisteriri bide calpola parol aynı içeriğe sahipmiş rahatlıkla verebilirsin cnm
Fundaybars16 Samyeli008 1 çay kaşığı az gelmiş olabilir 1 ölçek verebilirsin . Eczane kalfasiym . Bana sorabilirsiniz ilaçlarls ilgiki herşeyi
Samyeli008 Mervealtinozd Teşekkür ederim canım birden ateşlenip hiç susmadan ağlayınca bir çay kaşığı verelim dedik şimdi uyudu çok şükür bir dahaki sefere öyle yapayım
polattbebekk Samyeli008 Zeytinyağı ve karanfil yağından jel yapıp damaklarına da sürebilirsiniz ben her diş zamanı yapıyorum salyasını azaltıyor ve ağrısı daha az oluyor aşırı huysuzlanmıyor
_YanakReisinAnnesii Samyeli008 8 aylıkken çocuk doktoru grip olduğunda bize de parol yazmıştı, verebilirsin o da ağrısına etki eder
Samyeli008 Fundaybars16 Yaa teşekkür ederim canım şimdilik iyi gibi görünüyor sabah tekrar yükselirse bir ölçek vereyim o zaman