Samyeli008 Fundaybars16 Yaa teşekkür ederim canım şimdilik iyi gibi görünüyor sabah tekrar yükselirse bir ölçek vereyim o zaman
Samyeli008 Mervealtinozd Teşekkür ederim canım birden ateşlenip hiç susmadan ağlayınca bir çay kaşığı verelim dedik şimdi uyudu çok şükür bir dahaki sefere öyle yapayım
Elisa34 Samyeli008 kızım 11 aylık calpol içmiyo midesini bulandırıyor doktor parol ateş düşürücü verdi daha etkili sanki
Samyeli008 erseerse Teşekkür ederiz canım size de geçmiş olsun 37.5 oluyor 38 e yakın oluyor ama acayip huzursuz ve sıcak oluyor özellikle kafası. Ben ordan anlıyorum dil olduğunu
erseerse Samyeli008 teşekkürler. Sürekli parmaklarını ısırıyor ağzına sokuyor ama bizim ateş 38.5 39 arası malesef
Samyeli008 erseerse Doktora gittik canım giderken 39 oldu ateş boğazda kulakta kızarıklık var dedi. Antibiyotik verdi ama kulağına anne sütü damlatmayı deneyeceğim bakalım
Vera1810 Samyeli008 calpol ve parol aynı ilaç ikiside agrı kesici ve ateş düşürücü canım. Bu arada diş ateş yapmazmış osman gönülal dan duydum eger ateşi 38 5 u geçiyorsa enfeksiyon vardır.