Halenur42 eymeninannesi11_ alla hallaa benim orası sürekli değişiyor geçen ay 850 yaZıyordu şimdi 1750 yazıyor ama toplam aldığım para daha fazla
iki_prens_annesi ayazbebek_0 cnm e dewletine gir sosyal yardm hizmetini tiklayip formu doldrcan ara ara kontrol et ama eksiksiz bi sekilde doldur nasipse cikar insallah
Melzeh35 ayazbebek_0 bitmiş dogalgaz başvurusu 26 aralikta öyle yaziyo sistemde bende yapacaktım yapamadım şans yok
iki_prens_annesi eymeninannesi11_ suan cogu kisiye hemen yatmamis muhtemelen yarin yatar yada gece 12 den snra arada kontrol et ptt odeme kurumlarina bakarsn
iki_prens_annesi Benistosk her ay yatiyo haziran ayina kadar deniliyo cnm e dewletine gir sosyal yardm hizmetini tiklayip formu doldur o kadar
Cicegimbalim iki_prens_annesi bu nasıl alınıyor acaba sürekli mi alınıyor başvuru nasıl yapılıyor kimlere veriliyor acaba
Findikzadem DorukDefne0 iki çocuk için 350 TL ekleniyor osekilde 1600 TL alıyorsunuz normalde çocuk parası olmasa 1250 TL alacaktnz
TRTCOCUK iki_prens_annesi seninki yatıtimi ki daha erken yatmamistir Ocak ayının erken yatacak ama şimdi değil cumadan sonra