Eylulunannesi18 Yazın tayinciyiz doğdudan zaten gidemedik de şimdi yazın tercihlere hangi illeri yazsak eşim eve gelip bizimle vakit geçirebilir iş açısından batıda rahat burası iyi dediğiniz il varmı arkadaşlar yardiminiza ihtiyacim var
Naturall Eylulunannesi18 Batı o konuda doğu kadar iyi değil maalesef ama kendi topuğunuza sıkmayın diye İstanbul Ankara Antalya Aydın Muğla İzmir Gibi yerleri yazmayın çok net
ikiPrensesAnnesi20 Eylulunannesi18 eşim İstanbul’da görev yapıyor sabah gidip akşam geliyir ayda 4yada 5 nöbet oluyor o kadar sizin eşiniz havacı mi karacı mi
Birdurummuvar Eylulunannesi18 ısparta dan gelen arkadaş var çok seviyordum orayı diyor. Sakarya Amasra Kütahya yazmayı düşünen arkadaşlar var fikir olsun
Umutveannesi Eylulunannesi18 bu yaz Düzceye tayin olduk, memnunuz. Normal mesai saatleri içinde çalışıyorlar, haftada bir gün nöbet oluyor. Haftasonları bi olay konser maç vs olmazsa evde oluyor, maçlara gitse de iki saat gidip geliyor
Eylulunannesi18 Naturall bunları zaten istemiyorduk doğuda hic gidemedim ki ev götürülemez yere gtti 🥺
_YanakReisinAnnesii Naturall bende buraya bir bursa jöh iliştireyim 😂 gelmeyin arkadaşlar berbat leş 😬😂😂
gocebebirbayan Naturall eşim ist Maltepe de normalde. Suriye ye kaydırma oldu, 4 sene olacak suriye de. İstanbul kaydırma birlik herkesin haberi olsun. 23. komando Tugayı
Monimommm Eylulunannesi18 şuan nerde görev yapıyor batıda yerler genelde kaydırma oluyor onu birlikleri arayıp sorması lazım
Naturall Eylulunannesi18 Kıyamam ya. Kavuşursunuz inşallah. Eşiniz nerede çalışıyor jandarma mı TSK mı?
Naturall Eylulunannesi18 benim arkadaşımın da eşi bingöl genç e atandı onlarda maalesef beraber gidemedi 🙁🙁
Birkucukeylulmeselesi Eylulunannesi18 bingölde olan arkadaşlar var siz neden gidemediniz hangi ilçesi dış karakolumu neden acaba biz 5. Bölgede tuncelideydik ev götürdük yine de şimdi Düzcedeyiz çok güzel sadece memleket e uzak çalışma saatleri imkanları güzel bolu ankara İstanbul heryere yakın çok üzülmüştüm ama gidince ısındım ankarada izmirde burdurda olan arkadaşlar ımın eşleride bizimki gibi çalışıyor eşimle birlikte atanan herkes böyle çalışıyor Jandarma uzman çavuş eşim de
MinikPrensesannesii Eylulunannesi18 bingöldeyz bizde ilçede ama çoğu aileler burda eşleri karakolda ama ailesi burda gidip geliyorlar 15 günde bir
123PrensAnnesi123 Umutveannesi merhaba bende duzcedeyim ama memleketim burasi esim uzman çavuş jandarma tanisabilirmiyiz 🤗
MeteYmen_Annesi Net sakarya sakaryada nöbet haftada bi kez oluyor il ve ilçeleri çok rahat değiştirmezlerse mükemmeldi
NOG06 MeteYmen_Annesi Biz Sakarya’ya bu yıl tayin olduk hiç gitmedik bile Sakarya’ya, eşim Sakarya harici her illere gidiyor Urfa Antep vs vs,
emation55 Nurahsen09 jandarmamı peki eşiniz. Aydın merkezde msnz kiralar vs ne durumda bizde tayinciyiz bu sene