yemedimamadoydum biraslanmiyavdedi ahahhaah benim oğlumda ninnide agliyo. 😂😂😂😂 Türkü açınca susup uyuyo favori şarkımız bu tepe pullu tepe 😂
O1Anne biraslanmiyavdedi annesinin sen daha iyi bilirsin ama ninnidr travma yapmaz bence ya bebekler duygulanıyor olabilir ler
Denizanasi92 biraslanmiyavdedi ay çok gülüyorum şuan aynı benim oğlum 🤣🤣🤣 bende ilk öyle düşündüm acaba kızarak uyuttum onu mu hatırlıyor dedim ama hayır en son benim annem güzel annem onunla uyutuyordum şimdi bu sefer de onu duyunca ağlamaya başladı. Galiba uyumak istemiyorum diyorlar
biraslanmiyavdedi Denizanasi92 Evet iki ninni var onlarda ağlıyor, ninni değiştirince ya da susunca duruyor. Kıyamıyorum içli içli ağlıyor bir de.
ruveydaensar biraslanmiyavdedi uykuya geçeceğini anladığı ve belki de uyumak istemediği için agliyor olabilir mi 🤷🏻♀️
Ruhefza_ biraslanmiyavdedi benimkide öyle ben sesim kötü diye dinlemek istemedigi için ağladığını düşünüyorum söylemiyorum 😂
Birkizbiroglan biraslanmiyavdedi benim oğlum da öyleydi, o dudak bükülür hemen ağlar kapat derdi. Hatta bugün telefondan açıldı. İki gülerek söyledi sonra anne hadi kapat hemen dedi 🙈😁😁
Denizanasi92 biraslanmiyavdedi başka bir şey değildir benim sonradan uyuttuğum şarkılarda da yapmaya başladı. Ben ninni söylemiyorum uyuturken bu yüzden normal çocuk şarkısı söylüyorum sesimi kısarak
mucizem_200921 biraslanmiyavdedi benim oğlum Kukuli çizgi flimin anne diye bi şarkısı var bebek iken izlerdi 8 aylıkk iken bi kere açtım ağlamaya başladı içli içli 15 aylık halla da duydumu içli içli ağlar o yüzden açmıyorm yanlışlıkla açıldı mı kıymet kopuyor ağlıyor hemen kapatıyorum