Nilist Ben kendimi bildim bileki orkid kullandım taki molped pure&soft u çıkarana kadar. İlk çıktığında gratistwn indirimden almıştım. Çok memnun kaldım. Bir daha asla orkid kullanmadım. Tavsiye ederim.
Grupyildizi brmelekannsi aldim ondan sanki ben naylonlu gibi oda sanki bende molped kullaniyorum pamuklu olan
biranneebirbeek11 Derya-Anne aaaa hamilelikten önce kotexten şaşmazdim 8 aydır adet olmadım geçen aya kadar. Geçen ayda eski paketi kullandım acaba içeriği mi değişti çok kaliteliydi ya üzüldüm
Derya-Anne biranneebirbeek11 valla ben ilk defa kullandım ne yalan söliyim hiç memnun kalmadım daha öncede kotex’in günlük pedini almıştım onunda yapışkanı hep çamaşırıma yapıştı toplandı sürekli değiştirmek zorunda kaldım onda da orkid’e döndüm yine
annesininkuzusuu1 Adenveannesi aynen sleepy çok güzel evim çarşıya uzak olduğu için dün bimden acil scarlet gece aldım bimin markası sleepy muadili gibi kokusuz saf pamuk gibi 👍🏻
Arenimo brmelekannsi mümkünse parfümlü ped tuvalet kağıdı vs kullanma çok zararlı. Ben molped seviyorum.
tombikdonerkankasiiskender Bana da alerji yapıp kaşıntı ve tahriş yapar sadece kotex dokunmuyo onu seviyorum ☺️
Derya-Anne biranneebirbeek11 evet değilmiş gerçekten tecrübe edindim. Molped’in günlük pedini hiç kullanmadım ama orkid’inkide güzel
biradamavisi brmelekannsi parfümlü değil ama normal orkid kullanıyorum. Sleepy bir kere aldım her yer kan revan 🙄 Çok sızdırdı. Benim çok yoğun kanamam oluyor ve sızdırma konusunda orkidden başkası yalan
-_-hUysUzvetatlikadin brmelekannsi ben sadece dışarı çıkacaksam ve ilk günümse o parfümüyüm kullanıyorum çünkü kendimi kötü hissediyorum kokuyordur gibime geliyor. Ama mühendis arkadaşım parfümlülerin o kadar çok zararını saydı ki kullanma boşver gerekirse kok aman sakın kullanma demişti
-_-hUysUzvetatlikadin -_-hUysUzvetatlikadin lanet olasıca orkid aslında kokusuzu bile zararlı cilde ama en en en emici olan o hepsini denedim o yüzden mecbur illa alıyorum
Arasinannesiyim -_-hUysUzvetatlikadin en en en emici olan Tiensin pedi. Internnetten bur arastir istersen sağlığa hicbir zarari yok 😊
Dgndrmz Adenveannesi sleppy de çok kalın değil mi yaa bi ben mi sevemedim sleppy i. Hem kalın hemde emiş kuvvetini ben o kadar sevemedim ya kotex molped orkid valla özellikle yoğun günler kotex sleppy emmiyo resmen üstünde kalıyo ben hiç sevmiyorm
Adenveannesi Dgndrmz ben öyle bir sorun yaşamadım inceleri de var diğer markalar aşırı yara yapıyor bana
HLmom brmelekannsi parfümlü olan hersey bence cidden zarar o yüzden tek tercihim tampon yoğun günlerde